Uvjeti korištenja za VisitPula.hr

 

VisitPula.hr i njegov sadržaj zaštićeni su autorskim pravima Visit Pula. Sva prava pridržana.

VisitPula.hr je lokalni vodič kroz Pulu, a cilj nam je obogatiti vaše iskustvo u Puli.

Svrha ove web stranice je promocija Pule kao turističke destinacije. Visit Pula odgovoran je za dizajn i sadržaj na VisitPula.hr te ima puna prava i vlasništvo stranice.

Fotografije, video zapisi, informacije i sl. koji se nalaze na VisitPula.hr vlasništvo su Visit Pula i ne smiju ih koristiti drugi bez prethodnog dogovora.

Ukoliko želite koristiti tekst sa stranice, kontaktirajte nas.

Pula ima puno toga za ponuditi, a ne pokrivamo sve u gradu. Vjerujemo da bi to otežalo i zbunilo stranog posjetitelja. Stoga, ono što ćete pronaći na ovoj web stranici je izbor onoga što vjerujemo da je najbolje, a ponekad i najcool ili najsmješnije.

To se stalno mijenja i, naravno, subjektivno je, ali vjerujemo da smo među najboljim ljudima za obavljanje posla.

Naše odluke temeljimo na osobnim posjetima mjestima, a veliku pozornost posvećujemo recenzijama drugih medija. Osim toga, kolege iz Turističke zajednice grada Pule stalno nas obavještavaju o povratnim informacijama posjetitelja.

Pristupačnost

Pokrivamo samo atrakcije i događaje koji su dostupni i relevantni za turiste. Dakle, događaji i atrakcije moraju biti otvoreni za turiste, odnosno ne pokrivamo poslovne ili trgovačke događaje.

Sadržaj

Izrađujemo širok izbor vodiča, staza za posjetitelje i tema za samostalno doživljavanje Pule. Tako pišemo i o malim i naizgled čudnim mjestima, koja se općenito mogu činiti beznačajnima, ali su posebno zanimljiva u kontekstu određene teme.

Glavni događaji

Pokrivamo izbor glavnih gradskih događaja i festivala koji se ponavljaju u okviru naših fokusnih područja. Ne pokrivamo sva događanja u gradu. Umjesto toga, povezujemo se s relevantnim web stranicama za više informacija.

Trudimo se da naš sadržaj bude što je moguće ažurniji, ali ne možemo preuzeti odgovornost za promjene, npr. radnog vremena, ulaznica itd. Radi sigurnosti, preporučujemo da uvijek posjećujete web stranice mjesta radi najnovijih ažuriranja.

Ugovor između korisnika i VisitPula.hr

VisitPula.hr sastoji se od različitih web stranica kojima upravlja Visit Pula. VisitPula.hr nudi vam se pod uvjetom da pristanete bez izmjena na odredbe, uvjete i napomene sadržane ovdje. Vaše korištenje VisitPula.hr predstavlja suglasnost sa svim takvim odredbama, uvjetima i obavijestima. Ako se ne slažete s našim navedenim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

Izmjena ovih uvjeta korištenja

Visit Pula zadržava pravo izmjene odredbi, uvjeta i obavijesti pod kojima se VisitPula.hr nudi, uključujući ali ne ograničavajući se na naknade povezane s korištenjem VisitPula.hr.

Veze na stranice trećih strana

VisitPula.hr može sadržavati poveznice na druge web stranice (“Povezane stranice”). Povezana web-mjesta nisu pod kontrolom Visit Pula, a Visit Pula nije odgovoran za sadržaj bilo kojeg povezanog web-mjesta, uključujući, bez ograničenja, bilo koju poveznicu sadržanu na povezanom web-mjestu, ili bilo koje promjene ili ažuriranja na povezanom web-mjestu. Visit Pula nije odgovoran za webcast ili bilo koji drugi oblik prijenosa primljen s bilo koje povezane stranice. Visit Pula vam daje ove poveznice samo kao pogodnost, a uključivanje bilo koje poveznice ne znači da Visit Pula odobrava stranicu ili bilo kakvu povezanost s njezinim operaterima.

Affiliate veze

VisitPula.hr je sudionik Booking.com Affiliate Partner programa, affiliate programa koji je osmišljen kako bi stranicama omogućio zaradu od naknada za oglašavanje putem oglašavanja i povezivanja na Booking.com.

Nema protuzakonite ili zabranjene uporabe

Kao uvjet vašeg korištenja VisitPula.hr, jamčite Visit Pula da nećete koristiti VisitPula.hr u bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim odredbama, uvjetima i obavijestima. Ne smijete koristiti VisitPula.hr na bilo koji način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili naštetiti VisitPula.hr ili ometati bilo koju drugu stranu u korištenju i uživanju VisitPula.hr. Ne smijete pribaviti niti pokušati pribaviti bilo kakve materijale ili informacije na bilo koji način koji nije namjerno učinjen dostupnim ili omogućen putem VisitPula.hr.

Odricanje

Iako Visit Pula nastoji osigurati da su informacije na ovim stranicama točne, ne daje se nikakvo jamstvo, izričito ili prešutno, za njihovu točnost, a Visit Pula ne prihvaća nikakvu odgovornost za pogreške ili propuste. Informacije se mogu promijeniti ili ažurirati bez prethodne najave. Cijena i dostupnost informacija podložni su promjenama bez prethodne najave.

Visit Pula ne prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj bilo koje stranice na koju postoji hipertekstualna poveznica s ove stranice. Takve se poveznice daju radi vaše udobnosti na osnovi “kakve jesu” bez ikakvog jamstva, izričitog ili prešutnog, za informacije navedene u njima.

Visit Pula se ne može smatrati odgovornim za posljedice bilo kakvih pogrešaka ili promjena uključenih na ovu web stranicu.

Kontaktirajte nas

Za promjene ili pogreške u sadržaju na web stranicama molimo pošaljite e-mail na info@visitpula.hr.
Za tehničke pogreške na web stranicama molimo pošaljite e-mail na info@visitpula.hr.

Posjetite pulski blog (Vijesti i priče)

Članci i misli izražene na ovom blogu isključivo su mišljenja autora(a). Iako autor(i) ovog bloga poduzimaju sve mjere opreza kako bi našim čitateljima (vama) pružili točne, ažurne informacije, preporučujemo da koristite vlastitu diskreciju prije donošenja bilo kakvih odluka na temelju ovdje navedenih informacija.

Željeli bismo vam izričito poručiti da bismo slučajno oklevetali, očistili, ponizili ili povrijedili nečiju osobu ili osjećaje kao rezultat čitanja i/ili postupanja prema bilo kojoj ili svim informacijama i/ili savjetima koji se nalaze ovdje na našoj stranici , to je potpuno nenamjerno od nas.

Svi komentari koji se mogu naći ovdje na VisitPula.hr su mišljenja i/ili vlasništvo njihovih pojedinačnih autora. Stoga mi kao vlasnik(i)/autor(i) ove stranice ne možemo biti odgovorni i nije naša praksa uređivati ​​komentare koje su drugi ovdje ostavili. Ako vi, čitatelju, identificirate takav sadržaj koji je štetan, zlonamjeran, osjetljiv ili nepotreban, kontaktirajte nas.

Mi kao autor(i) dužni smo Vas (čitatelja) obavijestiti da Vam (čitatelju) autor(i) ovog bloga neće nadoknaditi ni na koji način ako Vi (čitatelj) pretrpite bilo kakvu ozljedu, gubitak, štetu , ili neugodnosti kao rezultat toga što ste vi (čitatelj) pročitali informacije koje smo mi (autori) dali na našem blogu VisitPula.hr.

Prekid/ograničenje pristupa

Visit Pula zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, prekinuti vaš pristup VisitPula.hr i povezanim uslugama ili bilo kojem njihovom dijelu u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti.

Zaštitni znakovi i autorska prava

Nazivi stvarnih tvrtki i proizvoda koji se ovdje spominju mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika.

Nacionalni i međunarodni zakoni o autorskim pravima štite umjetnička djela predstavljena na ovoj web stranici. Umjetnička djela se ne smiju reproducirati niti objavljivati ​​na bilo koji način, analogno ili digitalno, bez dopuštenja nositelja prava.

VisitPula.hr i njegov sadržaj zaštićeni su autorskim pravima Visita Pule. Sva prava pridržana.

Zabranjena je bilo kakva redistribucija ili reprodukcija dijela ili cijelog sadržaja u bilo kojem obliku osim sljedećeg:

Možete ponovno objaviti izvadak iz bilo kojeg postova na našem blogu (300 riječi ili manje) s imenom autora i povratnom vezom na izvorni post. Možete ispisati ili preuzeti na lokalni tvrdi disk izvatke samo za svoju osobnu i nekomercijalnu upotrebu. Možete kopirati sadržaj pojedinačnim trećim stranama za njihovu osobnu upotrebu, ali samo ako priznate web mjesto kao izvor materijala. Ne smijete, osim uz naše izričito pismeno dopuštenje, distribuirati ili komercijalno iskorištavati sadržaj. Niti ga smijete prenositi ili pohranjivati ​​na bilo kojoj drugoj web stranici ili u drugim oblicima elektroničkog sustava za pronalaženje.

Ukoliko primijetite bilo kakvu zlouporabu autorskih prava s naše stranice, molimo da nas kontaktirate.