Imprint

 

Također vrijedi za:

Odgovoran za sadržaj ove web stranice
(adresa redakcije, za turističke upite obratite se Turističkim informacijama Pula)

WAYOO d.o.o.
Karla Metikoša 7
10000 ZAGREB
E-mail: hello@visitpula.hr

Trgovački registar:
Trgovački sud Zagreb HRSR.081452208
PDV ID: HR17079641186

Upravljanje sadržajem:
Zvonimir Azić & Vladimir Mitić

Važna obavijest:

Ovime je izričito zabranjena uporaba kontakt podataka sadržanih u ovoj pravnoj obavijesti u svrhu prijenosa oglasa i informativnih materijala koji nisu izričito zatraženi.

Visit Pula, Wayoo d.o.o. i sve druge osobe imenovane na ovim web stranicama uskraćuju svoju suglasnost u vezi sa svim komercijalnim korištenjem i priopćavanjem njihovih podataka. Zadržavamo pravo poduzimanja pravnih mjera u slučaju nezatraženog primitka reklamnih materijala uključujući neželjenu poštu.

Autorsko pravo, odgovornost

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj naših stranica kreiran je s najvećom pažnjom. Međutim, ne možemo jamčiti za točnost, potpunost i ažurnost sadržaja. Kao pružatelj usluga odgovorni smo za vlastiti sadržaj na ovim stranicama. Međutim, nismo obvezni nadzirati prenesene ili pohranjene podatke trećih strana ili istraživati ​​okolnosti koje ukazuju na nezakonitu aktivnost.

Ovo ne utječe na obveze uklanjanja ili blokiranja korištenja informacija prema općim zakonima. Međutim, odgovornost u tom smislu moguća je tek od trenutka u kojem se sazna za određenu povredu zakona. Ako saznamo za takva kršenja, odmah ćemo ukloniti relevantni sadržaj.

Odgovornost za linkove

Naša ponuda sadrži poveznice na vanjske web stranice trećih strana, na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost niti za ovaj vanjski sadržaj. Odgovarajući pružatelj ili operater web stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih web stranica. Povezane web stranice provjerene su zbog mogućih zakonskih povreda u vrijeme povezivanja. Ilegalan sadržaj nije se mogao identificirati u vrijeme povezivanja. Međutim, stalna provjera sadržaja povezanih web stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Ako postanemo svjesni bilo kakvog kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti takve poveznice.

Autorska prava

Sadržaj i radovi stvoreni na ovim stranicama podliježu zakonu o autorskim pravima. Reprodukcija, obrada, distribucija ili bilo koji oblik komercijalnog iskorištavanja takvog materijala izvan opsega autorskih prava zahtijeva prethodni pismeni pristanak odgovarajućeg vlasnika autorskih prava.

Izgled početne stranice, korištena grafika i zbirka priloga zaštićeni su autorskim pravom. Stranice se smiju reproducirati samo za privatnu upotrebu, ne smiju se unositi izmjene, a kopije se ne smiju niti distribuirati niti koristiti za javnu reprodukciju.

Preuzimanja i kopije su, osim ako nije drugačije naznačeno, dopuštene samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. U mjeri u kojoj sadržaj na ovoj stranici nije kreiran od strane operatera, poštuju se autorska prava trećih strana. Konkretno, sadržaj treće strane identificiran je kao takav. Ukoliko ipak saznate za kršenje autorskih prava, molimo Vas da odgovarajuću obavijest pošaljete e-poštom na: hello@visitpula.hr .

Ako postanemo svjesni bilo kakvog kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.

Korištenje tekstova/članaka mora se odvijati isključivo u obliku citata uz navođenje izvora uz navođenje portala i operatera portala. Ako je tekstualni sadržaj objavljen u obliku citata na drugim web stranicama, potrebno je navesti izvor kao poveznicu na odgovarajući članak.

Visit Pula” i logotip Visit Pula registrirani su zaštitni znakovi naše tvrtke.

Europska OS platforma
U skladu s Uredbom EU br. 524/2013 o internetskom rješavanju sporova u potrošačkim stvarima, od 9. siječnja 2016. potrošači će moći rješavati sporove s tvrtkama u vezi s online kupoprodajnim ugovorima ili ugovorima o online uslugama izvan suda putem internetske platforme (OS platforma ). Ovu platformu će postaviti Europska komisija i učiniti je dostupnom na www.ec.europa.eu/consumers/odr