ZOOCITY Pula City Mall

Otkrijte Urbansku Džunglu: Dan u ZOOCITY Pula City Mallu

Istaknuto

 • Jedinstvena kombinacija kupovine i iskustva prilagođenih ljubimcima u ZOOCITY Pula City Mallu
 • Širok izbor trgovina za ljubimce i potrepština za avanturu s dlakavim prijateljima
 • Središnja lokacija u Puli čini ga lako dostupnim za turiste i lokalno stanovništvo
 • Raznolik izbor mjesta za jelo kako biste se okrijepili tijekom šopinga

O ZOOCITY Pula City Mallu

Skriven u srcu Pule, ZOOCITY Pula City Mall nije vaš obični trgovački centar. To je mjesto gdje ljubitelji kućnih ljubimaca i njihovi dlakavi prijatelji dolaze istraživati, kupovati i uživati u danu ispunjenom ugodnim iznenađenjima. Od trenutka kada uđete unutra, vesela atmosfera postavlja prijateljski i dobrodošao ton, čineći ga mjestom koje odjekuje među zajednicom ljubitelja kućnih ljubimaca i šire.
Modernom arhitekturom trgovačkog centra harmonično se miješaju razne trgovine za kućne ljubimce i druge maloprodajne trgovine, stvarajući živahnu i angažiranu atmosferu. Bilo da ste u potrazi za savršenom igračkom za ljubimca ili jednostavno upijate živahnu scenu, ima puno toga za otkriti i uživati u ZOOCITY Pula City Mallu.

Kada Posjetiti

Najbolje vrijeme za posjet je tijekom radnog dana kada je trgovački centar manje prometan, što omogućuje opušteno iskustvo kupovine. Međutim, ako uživate u živahnoj atmosferi, vikendi privlače živu gomilu ljubitelja kućnih ljubimaca i kupaca.

Što Ima za Vidjeti

Glavna atrakcija trgovačkog centra su nesumnjivo njegove trgovine za kućne ljubimce. Kao raj za ljubitelje kućnih ljubimaca, pronaći ćete mnoštvo trgovina koje nude raznovrsne potrepštine za kućne ljubimce, od gurmanskih poslastica za pse do dizajnerskih ogrlica za mačke. Osim potrepština za kućne ljubimce, trgovački centar također sadrži niz trgovina s modom, elektronikom i kućnim dekorom, privlačeći širu publiku.

Koliko Traje Posjet

Posjet ZOOCITY Pula City Mallu može trajati od nekoliko sati do cijelog dana, ovisno o vašem planu kupovine. S toliko toga za vidjeti i istražiti, lako je provesti dan lutajući hodnicima, otkrivajući nove proizvode i uživajući u obrocima u jednom od mnogih mjesta za jelo.

Savjet i preporuka

 • Koristite pogodnosti trgovačkog centra prilagođene kućnim ljubimcima kako biste osigurali ugodan posjet za vas i vašeg dlakavog prijatelja.
 • Iskoristite središnju lokaciju trgovačkog centra kako biste istražili obližnje atrakcije u Puli.

Radno Vrijeme

ZOOCITY Pula City Mall otvara svoja vrata od 09:00 do 22:00 od ponedjeljka do subote.

Kontakt Informacije

Kako doći

 • Iz centra Pule, počnite slijediti znakove koji vas usmjeravaju prema Verudeli/Stoji.
 • Nastavite tim putem, prolazeći Verudelu.
 • Kako se usmjeravate prema Stoji, pripazite na Trgovački centar Max City koji će uskoro biti na vidiku.

Gdje parkirati

 • Glavno parkiralište: Trgovački centar Max City Pula ima prostrano parkiralište odmah uz glavnu zgradu. S preko 800 dostupnih parking mjesta, posjetitelji rijetko imaju problema s pronalaženjem mjesta. Ovo parkiralište je dobro osvijetljeno i sigurno, osiguravajući sigurnost vašeg vozila. Najbolje od svega? Parkiranje ovdje je potpuno besplatno!
 • Parking za osobe s invaliditetom: Za posjetitelje s invaliditetom, trgovački centar nudi označena parkirna mjesta koja se nalaze najbliže ulazu. Ova mjesta su jasno označena, čineći ih lako lociranim. To osigurava praktičan pristup trgovini bez ikakvih problema.
 • Parking za roditelje i djecu: Ako posjećujete s djecom, posebno malom, potražite parkirna mjesta za roditelje i djecu. To su šira mjesta smještena bliže ulazima u trgovački centar, što olakšava roditeljima s kolicima ili dječjim kolicima.

Lokacija

What are the pet-friendly facilities available at ZOOCITY Pula City Mall?
Pet drinking stations, designated pet rest areas, and a pet play zone are among the facilities available for a comfortable visit.
Is there parking available?
Yes, the mall provides ample parking space for visitors.
What are the nearby attractions around ZOOCITY Pula City Mall?
The historic center of Pula and its ancient Roman ruins are just a short drive away.
Are there any special events held at the mall?
Yes, the mall often hosts pet adoption events, pet training workshops, and other community-engagement events.
What types of stores can I expect to find in the mall?
From pet shops to fashion boutiques, electronics, and home decor stores, there’s a diverse range of retail outlets to explore.