Otkrijte kuglanje u Puli

Otkrijte užitak kuglanja u Puli: uživajte se u Sportskom centru Mate Parlov

Uvod

Uronite u živopisnu atmosferu Sportskog centra Mate Parlov, vrhunskog odredišta u Puli za ljubitelje kuglanja i one koji žele uroniti u zabavu ovog bezvremenskog sporta. Smještena u srcu Pule, ova višenamjenska zatvorena sportska dvorana nudi ne samo vrhunska iskustva kuglanja, već i široku lepezu aktivnosti koje će upotpuniti vaš posjet. Bilo da ste iskusan kuglač, obitelj željna živahnog izleta ili grupa prijatelja željnih noći pune uzbuđenja, Sportski centar Mate Parlov obećava nezaboravan spoj sporta, zabave i druženja.

Istaknuto

 • Moderna kuglana : Uživajte u sadržajima i natjecanjima.
 • Prikladno za obitelj i grupe : Uz ugodnu atmosferu, centar je idealno mjesto za zabave, okupljanja i obiteljske zabave.
 • Više od kuglanja : otkrijte niz sportskih i rekreacijskih aktivnosti unutar kompleksa.
 • Pogodnosti: Iskoristite veliko parkiralište i udobne prostore za sjedenje.
 • Dostupna lokacija : Smješten u Puli, centar je lako dostupan kako lokalnom stanovništvu tako i posjetiteljima.
 • Broj staza: 4
 • Strojevi: Vollmer KSA 10 9/19
 • Segmenti: Funk 3/26
 • Čunjevi: Tornado plus 10/63
 • Kugle: Waldhauer
 • Ljubitelji kuglanja : Bilo da usavršavate svoju tehniku ​​ili jednostavno volite uzbuđenje igre, staze su postavljene za vašu najbolju izvedbu.
 • Obitelji koje traže zabavu : Sigurno, privlačno okruženje koje osigurava fantastičan izlet za djecu i odrasle.
 • Grupe : Savršeno za proslavu posebnih prigoda ili jednostavno uživanje u živahnoj večeri s prijateljima.
 • Sportski entuzijasti : Ako svoj posjet želite kombinirati s različitim fizičkim aktivnostima, raznolika ponuda centra neće vas razočarati.

O Sportskom centru Mate Parlov

Sportski centar Mate Parlov je svjetionik sporta i zabave u Puli, nudeći iskustvo kuglanja kojem nema premca. Nazvano po legendarnom hrvatskom boksaču, ovo mjesto odaje počast njegovoj baštini pružajući živahan prostor za sportski duh i uživanje. Staze za kuglanje, opremljene najnovijom tehnologijom, pozivaju igrače svih uzrasta i razina vještina na udaranje, poštedu i poentiranje.

Osim kuglane, centar se može pohvaliti raznim sadržajima koji osiguravaju da vaš posjet bude ispunjen zadovoljstvom i udobnošću. Od sportskih aktivnosti koje zadovoljavaju sve interese do mogućnosti ispijanja kave nakon utakmice, pokriven je svaki aspekt vašeg iskustva. Ugodna atmosfera, u kombinaciji s pristupačnom lokacijom centra, čini ga središtem aktivnosti i savršenim mjestom za stvaranje trajnih uspomena.

U Sportskom centru Mate Parlov kuglanje je više od igre – to je doživljaj. Bilo da ciljate na pobjedu, bodrite svoje prijatelje ili jednostavno upijate energični ambijent, ovaj pulski dragulj vaše je mjesto za zabavu, fitness i nezaboravne trenutke.

Radno vrijeme 🎳

Ažurirano: ožujak 2024

Ponedjeljak: 09:00-13:00, 21:00-22:00
Utorak: 12:00-15:00
Srijeda: 09:00-10:00, 11:00-16:00, 21:00-22:00
Četvrtak: 09:00-14:00
Petak: 09:00-15:00, 18:00-22:00
Subota i Nedjelja: Free all day on request

Za korištenje dvorane za boćanje nazovite 00385 98 219 013

Kontakt

 • Adresa: Galijotska ul., 52100, Pula
 • Telefon: 00385 98 219 013

Kako doći

 • Mjesto: Krenite prema južnom dijelu grada, gdje se nalazi kvart Veruda. Sportski centar Mate Parlov poznati je objekt na ovom području.

Gdje parkirati

 • Što se tiče parkinga u sportskom centru Mate Parlov u sklopu sportskog centra Veruda, oduševit će vas brojna parkirna mjesta, a što je još bolje, parking je besplatan. To čini pristup sportskom centru bez muke i praktičnim za posjetitelje, osiguravajući da se možete usredotočiti na uživanje u sadržajima bez brige o naknadama za parkiranje ili vremenskim ograničenjima.

Lokacija

Gdje se nalazi Sportski centar Mate Parlov?
Sportski centar Mate Parlov povoljno je smješten na Verudi u Puli, što ga čini lako dostupnim kako lokalnom stanovništvu tako i turistima željnim vrhunskog boćarskog iskustva.
Koje sadržaje za kuglanje nudi Sportski centar Mate Parlov?
Centar se može pohvaliti modernim stazama za kuglanje s 4 staze, opremljenim najsuvremenijim strojevima kao što je Vollmer KSA 10 9/19, i nudi razne kugle za kuglanje, uključujući Waldhauer, za sve razine vještina. Dodatne pogodnosti uključuju segmente i čunjeve, osiguravajući sveobuhvatno iskustvo kuglanja.
Je li Sportski centar Mate Parlov pogodan za obitelji i djecu?
Apsolutno! Sportski centar Mate Parlov nudi obiteljsko okruženje s jakim naglaskom na sigurnost i zabavu. To je odlično mjesto za obitelji koje traže privlačan i zabavan izlet.
Osim kuglanja, koje su još aktivnosti dostupne u Sportskom centru Mate Parlov?
Osim boćanja, Sportski centar Mate Parlov višenamjenska je zatvorena sportska dvorana koja nudi niz drugih sportsko-rekreativnih aktivnosti. Bilo da ste zainteresirani za tjelesnu kondiciju ili tražite aktivnosti u slobodno vrijeme, u centru će za svakoga biti ponešto.