Galerija NOVO u Puli

Galerija NOVO u Puli

Otkrijte očaravajući svijet Galerije NOVO u Puli: Putovanje kroz umjetnost i kreativnost

Istaknuto

Smještena u živahnom gradu Puli, poznatom po svojim drevnim rimskim ruševinama i zadivljujućoj jadranskoj obali, Galerija NOVO predstavlja svjetionik suvremene umjetnosti i kulture. To je mjesto gdje se pomiču granice kreativnosti, a posjetitelji su pozvani da istraže svijet umjetničkih inovacija. Od zadivljujućih izložbi do interaktivnih instalacija, Galerija NOVO nudi mnoštvo iskustava koja će zadovoljiti kako ljubitelje umjetnosti tako i početnike.

Galerija NOVO

O Galeriji

Galerija NOVO, prostor suvremene umjetnosti u Puli, služi kao platforma za etablirane i nove umjetnike za izlaganje svojih radova. Usredotočenost galerije na modernu umjetnost obuhvaća širok raspon medija, uključujući slike, skulpture, multimedijske instalacije i još mnogo toga. Svaki posjet Galeriji NOVO jedinstvena je avantura jer se izložbe neprestano razvijaju kako bi predstavile nove umjetnike i teme.

Galerija NOVO

Kada posjetiti

Mediteranska klima u Puli osigurava ugodno vrijeme tijekom većeg dijela godine, pa je svako godišnje doba idealno za posjet Galeriji NOVO. Galerija srdačno prima posjetitelje tijekom cijele godine, nudeći utočište umjetnosti i kreativnosti bez obzira na godišnje doba. Dok je Pula poznata po živahnoj atmosferi i mnoštvu kulturnih događanja tijekom ljeta, vrata Galerije NOVO ostaju otvorena tijekom cijele godine kako za ljubitelje umjetnosti tako i za znatiželjne putnike. To svakome daje priliku istražiti njegove izložbe koje se neprestano mijenjaju i baviti se suvremenom umjetnošću u bilo kojem trenutku, osiguravajući nezaboravno iskustvo pri svakom posjetu.

Što možemo vidjeti

Galerija NOVO dom je stalno promjenjivog niza izložbi koje izazivaju i nadahnjuju. Bilo da se radi o djelu koje potiče na razmišljanje o suvremenim društvenim temama ili apstraktnom djelu koje se igra bojom i oblikom, galerija pruža bogatu vizualnu gozbu. Osim umjetničkih djela, sama galerija je prostor dizajniran da privuče i izazove znatiželju, čineći svaki kutak i svaku prostoriju dijelom umjetničkog putovanja.

Galerija NOVO

Koliko traje posjet

Posjet Galeriji NOVO može varirati u trajanju, ovisno o razini vašeg interesa i aktualnim izložbama. U prosjeku očekujte da ćete provesti od jednog do dva sata istražujući galeriju. To omogućuje dovoljno vremena za potpuno bavljenje umjetnošću, razmišljanje o temama, a možda čak i interakciju s nekim djelima.

Savjet i preporuka

Kako biste najbolje iskoristili svoj posjet galeriji NOVO, uzmite u obzir ove lokalne savjete:

 • Pridružite se obilasku s vodičem: galerija povremeno nudi obilaske s vodičem koje vode iskusni umjetnici, pružajući dublji uvid u izložbe.
 • Provjerite kalendar: Prije posjeta pogledajte raspored galerije. Posebni događaji, razgovori s umjetnicima i večeri otvorenja mogu poboljšati vaše iskustvo.
 • Istražite susjedstvo: Galerija NOVO nalazi se u kulturno bogatom području Pule. Odvojite vrijeme za lutanje okolnim ulicama i otkrijte skrivene dragulje, od neobičnih kafića do butika.

Galerija NOVO

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak – Srijeda : 10:00 AM – 2:00 PM
 • Četvrtak – Petak : 5:00 PM – 8:00 PM

Galerija NOVO otvorena je za posjetitelje bez naknade i poziva ljubitelje umjetnosti da istraže njezinu raznoliku kolekciju. Za najažurnije informacije o radnom vremenu preporučamo provjeriti službenu stranicu galerije ili ih izravno kontaktirajte. To osigurava da ćete imati najnovije pojedinosti o svim promjenama ili posebnom radnom vremenu.

Cijena: besplatno

Dostupnost umjetnosti temeljni je princip Galerije NOVO, au skladu s tom filozofijom ulaz u galeriju je potpuno besplatan. Ova inicijativa potiče širu publiku na bavljenje suvremenom umjetnošću, potičući dublje poštovanje kreativnog izražavanja u svim segmentima društva.

Galerija NOVO idealno je mjesto za sve koji žele uroniti u svijet suvremene umjetnosti. Posebno se preporučuje za:

 • Ljubitelji umjetnosti željni istraživanja najnovijih dostignuća suvremene umjetnosti.
 • Putnici koji žele obogatiti svoje kulturno iskustvo u Puli.
 • Studenti i akademici zainteresirani za povijest umjetnosti i moderne umjetničke pokrete.
 • Kreativni profesionalci koji traže inspiraciju i prilike za umrežavanje.

Krenite na putovanje u Galeriju NOVO u Puli, gdje umjetnost nadilazi okvire platna kako bi zaokupila, izazvala i inspirirala. Bilo da ste iskusni umjetnički entuzijast ili znatiželjni putnik, galerija obećava obogaćujuće iskustvo koje će produbiti vašu povezanost sa svijetom suvremene umjetnosti.

Kontakt

Kako doći

 • Pronaći put do Galerije NOVO je povjetarac, zahvaljujući njezinoj odličnoj lokaciji u srcu užurbanog centra Pule. Smještena na raskrižju Laginjine i Dobriline ulice, galerija je lako dostupna, bilo da vijugate šarmantnim gradskim uličicama ili letite do njegovih kulturnih znamenitosti. Za one koji stoje na ulazu u cijenjenu Mornaričku knjižnicu, jednostavno pogledajte preko puta ulice, a Galeriju NOVO ćete vidjeti na suprotnoj strani. Ova blizina jedne od poznatih pulskih institucija znači da posjetitelji mogu uživati ​​u bogatoj tapiseriji kulturnih iskustava unutar samo nekoliko koraka.

Gdje parkirati

 • Za preporuke za parkiranje pogledajte naš odjeljak Gdje parkirati . Nudimo detaljne informacije o svim slobodnim parkirnim mjestima.

Lokacija

Plaća li se ulaznica za Galeriju NOVO?
Ne, ulaz u Galeriju NOVO potpuno je besplatan, što svima omogućuje istraživanje svijeta suvremene umjetnosti bez ikakvih troškova.
Koji je najbolji način da dođete do Galerije NOVO?
Galerija NOVO nalazi se u središtu Pule na križanju Laginjine i Dobriline ulice, lako dostupna pješice.
Jesu li Galeriji NOVO dostupni obilasci s vodičem?
Da, Galerija NOVO povremeno nudi vodstva pod vodstvom iskusnih kustosa ili umjetnika. Provjerite službeni raspored galerije ili ih izravno kontaktirajte za više informacija o dostupnosti obilaska.
Koliko traje tipičan posjet galeriji NOVO?
Tipičan posjet Galeriji NOVO može trajati od jednog do dva sata, ovisno o vašem interesu za aktualne izložbe i interaktivne instalacije.
Mogu li fotografirati umjetnine u Galeriji NOVO?
Pravila fotografije u galeriji NOVO mogu se razlikovati ovisno o konkretnoj izložbi ili umjetničkom djelu. Preporuča se provjeriti s osobljem galerije po dolasku ili konzultirati smjernice galerije online.
Je li Galerija NOVO pristupačna posjetiteljima s invaliditetom?
Galerija NOVO nastoji biti dostupna svim posjetiteljima. Međutim, za najtočnije i najsvježije informacije o značajkama pristupačnosti obratite se izravno galeriji ili posjetite njihovu službenu web stranicu.