Dinopark Funtana

Pretpovijesna Avantura Vas Čeka: Otkrivamo Dinopark Funtanu

Istaknuto

 • Čarobno putovanje kroz vrijeme među replikama dinosaurusa u prirodnoj veličini u Dinoparku Funtana
 • Zanimljiva kombinacija edukativnih i zabavnih sadržaja
 • Zabavne predstave i atrakcije za obiteljsku avanturu
 • Scenski, dobro održavan park koji pruža ugodno iskustvo na otvorenom

O Dinoparku Funtana

Smješten u slikovitom mjestu Funtana, Dinopark Funtana nije samo zabavni park, već putovanje u pretpovijesno doba. Čim zakoračite unutra, preneseni ste u svijet gdje veličanstveni dinosauri lutaju, a svaki kutak krije novo otkriće koje vas čeka. Životne replike dinosaurusa, pažljivo izrađene, oživljavaju drevna stvorenja, čineći iskustvo nestvarnim.
Dok prolazite kroz bujne zelene staze, svaki zavoj predstavlja novu vrstu dinosaura, svaku sa svojom informativnom pločom koja osvjetljava povijest stvorenja. Ali nije riječ samo o promatranju kolosalnih bića; Dinopark Funtana nudi interaktivno iskustvo. Park sadrži niz atrakcija, od uzbudljivih vožnji do očaravajućih predstava koje pripovijedaju priče iz davnina na zabavan način.

Dinopark Funtana je harmonična kombinacija zabave i edukacije. To je mjesto gdje se zabava susreće s znanjem, gdje svaki smijeh prati novo saznanje o drevnim stanovnicima našeg planeta. Kreativna prikaz pretpovijesnog doba, u kombinaciji sa modernim zabavnim sadržajima, čini Dinopark Funtanu jedinstvenim odredištem koje intrigira i mlade i stare.

Kada posjetiti

Najbolje vrijeme za istraživanje Dinoparka Funtana je tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci kada je vrijeme ugodno, što omogućava udobno iskustvo na otvorenom. Živopisno lišće pod nježnim suncem pruža slikovitu pozadinu za vašu pretpovijesnu avanturu.

Što možemo vidjeti

Osim dinosaurusa, park domaćin je nizu živih predstava koje su i zabavne i poučne. Mađioničarska predstava, dinosaurus tematska kazališna izvedba i akrobatski prikazi privlače publiku. Svaka vožnja i atrakcija dizajnirana je s daškom pretpovijesne esencije, čineći vaše iskustvo u zabavnom parku posebnim i nezaboravnim.

Koliko traje posjet

Dan u Dinoparku Funtana može trajati od 4 do 6 sati, ovisno o vašem tempu i interesu. Ima puno toga za vidjeti, naučiti i uživati, što ga čini odredištem vrijednim posvećivanja cijelog dana.

Savjet i preporuka

 • Dolazite rano kako biste maksimalno iskoristili mirnije jutarnje sate.
 • Ne propustite žive predstave, one su vrhunac i pružaju priliku za opuštanje između istraživanja.
 • Nosite udobne cipele za hodanje jer je uključeno prilično hodanja po različitim terenima.

Radno vrijeme

Dinopark Funtana otvara svoja vrata javnosti od 10:00 do 18:00 sati, pružajući dovoljno vremena za doživljaj svega što nudi.

Kontakt

Kako stići

Pronaći put do Dinoparka Funtana je jednostavno, posebno ako krećete iz Pule. Evo korak po korak vodiča za bezbrižno putovanje:

 • Počnite putovanje na autoputu: Krenite iz Pule i zaputite se na autoput. Budite na oprezu za znakovima koji upućuju prema Rijeci, koji će biti vaša početna točka orijentacije.
 • Izaberite izlaz Medaki: Kako se približavate Rijeci, potražite i uzmite izlaz označen kao Medaki. Ovaj izlaz je vaša kapija prema Vrsaru.
 • Slijedite znakove do Funtane: Nakon izlaska na Medaki, vaš sljedeći zadatak je jednostavno slijediti znakove koji vode do Funtane. Ovi znakovi će vas bez problema voditi do vaše pretpovijesne avanture koja vas čeka u Dinoparku Funtana.

Gdje parkirati

 • Dobre vijesti za one koji dolaze autom u Dinopark Funtanu – parkiranje je potpuno besplatno na prostoru parka! Ovaj praktičan objekt eliminira bilo kakve brige o pronalaženju sigurnog mjesta za vaše vozilo dok vi i vaša obitelj istražujete pretpovijesna čuda unutar parka. Prostrano parkiralište je dizajnirano da primi veliki broj vozila, osiguravajući bezbrižno iskustvo od trenutka vašeg dolaska. Dakle, dolazite s lakoćom, parkirajte svoje vozilo i zakoračite u svijet gdje dinosauri lutaju, čekajući vaše otkriće!

Lokacija

Koja je dobna granica za vožnje u Dinoparku Funtana?
Većina vožnji je prikladna za obitelji, međutim, određene vožnje imaju ograničenja visine iz sigurnosnih razloga.
Postoji li ugostiteljski objekt unutar parka?
Da, u parku se nalaze objekti za hranu i piće koji nude raznovrsnu hranu i napitke kako biste ostali energizirani tijekom svoje avanture.
Je li Dinopark Funtana pristupačan za osobe u invalidskim kolicima?
Da, park je dizajniran tako da bude pristupačan osobama u invalidskim kolicima, osiguravajući da svi mogu uživati u pretpovijesnoj avanturi.
Smiju li se ljubimci dovesti u park?
Ne, ljubimci nisu dozvoljeni unutar prostora parka iz sigurnosnih i sanitarnih razloga.
Možemo li rezervirati ulaznice online?
Da, ulaznice se mogu rezervirati online putem službene web stranice Dinoparka Funtane.
Postoji li parkiralište?
Da, parkiralište je osigurano za posjetitelje s dovoljno prostora.
Postoje li popusti za grupe?
Popusti za grupe su dostupni, preporučljivo je kontaktirati upravu parka za detaljne informacije.