Caffe bar E&D

Otkrijte E&D Caffe Bar: pulski dragulj sa pogledom na more

Istaknuto

Izvrsno mjesto za kavu s pogledom: Zamislite da ispijate jutarnju kavu ili uživate u koktelu u zalasku sunca, a sve to dok gledate u zapanjujući pogled na more koji se pruža pred vama. E&D Caffe Bar nudi upravo to, uz izbor vrhunskih vina, piva i okusa mediteranske kuhinje.

Vanjska garnitura za sjedenje i pristupačnost: Kafić se može pohvaliti rasporedom vanjskih garnitura za sjedenje koji vam omogućuje da uronite u ljepotu pulske obale. Osim toga, s parkiralištem pristupačnim za invalidska kolica, osigurava da svatko može doživjeti njegov šarm.

O Caffe bar-u E&D

Otvoren 1997 i renoviran 2004., E&D Caffe Bar nalazi se samo 2 km od centra Pule, unutar živopisnog turističkog naselja Verudela. To je mjesto gdje se jutarnje kave stapaju s večernjim zabavama, zahvaljujući izboru pića, chillout zoni i ljetnoj atmosferi.

Savjet i preporuka

Kada ići: kafić se pretvara iz mirnog dnevnog utočišta u živahno večernje mjesto. Za miran doživljaj posjetite ga ujutro. Za više energije i glazbe idealne su večeri, posebno ljeti.

Kako stići: Nalazi se kratkom vožnjom taksijem ili autom od grada, a dostupan je svim autobusima koji idu prema Verudeli. Razmotrite lokalni autobus kao jednostavnu i pristupačnu opciju.

Kada posjetiti

Caffe bar E&D otvoren je tijekom cijele godine, s produženim radnim vremenom ljeti od 9 do 2 sata dnevno, a zimi do ponoći. Najbolje vrijeme za posjet je tijekom ljetnih mjeseci kada možete uživati ​​u punom jelovniku, uključujući izbor morskih plodova, i doživjeti živopisnu atmosferu u potpunosti.

Radno vrijeme

  • Ljeto: 9 do 2 sata dnevno
  • Zimi: 9 ujutro – ponoć svaki dan

Kontakt

  • Adresa: Verudela 22, 52100, Pula

Kako doći

  • Doći do E&D Caffe Bara na Verudeli u Puli je jednostavno i ne zahtijeva navigaciju. Samo slijedite cestu prema poluotoku Verudela.

Gdje parkirati

  • Za opcije parkiranja, parking je dostupan i besplatan.

Lokacija

Je li E&D Caffe Bar dostupan osobama u invalidskim kolicima?
Da, E&D Caffe Bar ponosi se dostupnošću svim gostima. Dostupno je parkiralište koje je dostupno osobama u invalidskim kolicima, što osigurava da svatko može s lakoćom uživati ​​u svom posjetu.
Mogu li dovesti svog ljubimca u E&D Caffe Bar?
Da, kućni ljubimci su dobrodošli u E&D Caffe Baru. To je mjesto prilagođeno kućnim ljubimcima, stoga slobodno povedite svoje krznene prijatelje u posjet.
Prima li E&D Caffe Bar rezervacije?
Naravno, E&D Caffe Bar prima rezervacije. Kako biste osigurali najbolje iskustvo, posebno u vrijeme najveće gužve, preporuča se rezervacija.
Koje vrste plaćanja prihvaća E&D Caffe Bar?
E&D Caffe Bar prihvaća različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice i gotovinu, čime se brine za sve njihove goste.
Koje je radno vrijeme E&D Caffe Bara?
Radno vrijeme varira ovisno o sezoni. Ljeti je otvoren od 9 do 2 sata dnevno. Tijekom zime radno vrijeme je od 9 ujutro do ponoći svaki dan.