Caffe Bar 21 Pula

Caffe Bar 21: pulsko morsko utočište za ljubitelje kave

O Caffe Baru 21

Smješten u blizini mirnog spomenika Katarini Monumenti, Caffe Bar 21 je neobično, slikovito mjesto uz more, koje nudi više od samog kofeinskog napitka. To je mjesto gdje svaka kava dolazi s pogledom, a svako piće priča priču. Ovaj šarmantni mali kafić, poznat po ljubaznoj i brzoj usluzi, savršen je za one sunčane dane bez vjetra, posebno u hladnijim mjesecima kada toplina sunca i topli napitak jednako mame.

Kada posjetiti Caffe Bar 21

Idealno vrijeme za posjet Caffe Baru 21 je sunčan dan kada je Jadransko more mirno poput jutarnjeg povjetarca. S terase se pruža neuporediv pogled na more, što je čini izvrsnim mjestom tijekom hladnijih dijelova godine. To je utočište za one koji traže toplinu, kako od kave tako i od sunca.

Savjet i preporuka

  • Ugrijajte se na suncu: odaberite stol na otvorenom za najbolji pogled i topli zagrljaj sunca.
  • Jutarnja čarolija: Posjetite ujutro za miran početak uz tihi zvuk valova kao pozadinsku glazbu.
  • Istražite jelovnik: osim kave, oni nude izbor pića koja su savršena za nazdravljanje prekrasnom danu uz more.

Radno vrijeme i cijene

Caffe Bar 21 otvara svoja vrata od 8 do 22 sata, dočekujući goste da uživaju u ugodnom ambijentu i prekrasnom pogledu u bilo koje doba dana. Cijene su prihvatljive, pa svatko može bezbrižno uživati ​​u djeliću pulskog primorskog šarma.

Kontakt

  • Adresa: Sv. Katarina, Ul. Vallelunga 90, 52100, Pula

Kako doći

  • Smješten na Katarini Monumenti, lako je dostupan automobilom; jednostavno vozite od Pule do Štinjana i pratite cestu koja vodi prema otoku Katarina (Katarina Monumenti).

Gdje parkirati

  • Za opcije parkiranja, parking je dostupan i besplatan.

Lokacija

Da li su mjesta za sjedenje na otvorenom uvijek dostupna?
Da, sjedenje na otvorenom je dostupno, nudi zadivljujući pogled na more i savršeno mjesto za uživanje u sunčanom vremenu.
Što ga čini posebnim u hladnijim vremenima?
Njegov položaj je jedinstveno prilagođen za zaštitu gostiju od vjetra dok im omogućuje da upijaju zimsko sunce, što ga čini omiljenim tijekom cijele godine.
Poslužuju li hranu?
Iako su prvenstveno fokusirani na kavu i piće, nude izbor zalogaja savršenih za lagani zalogaj uz more.