Autobusni kolodvor Pula

Autobusni kolodvor Pula: Vodič za putnike

Glavno prometno čvorište Pule, koje neumorno povezuje iskusne istraživače i povremene putnike s bogatim mozaikom doživljaja koje grad nudi. Zaronite u ovaj vodič i otključajte vrata prema brojnim avanturama u Puli, uz lako snalaženje po njenim pogodnostima kao pravi lokalac. Sretan put i ugodno istraživanje!

Istaknuto

 • Središnje smješten za lagan pristup.
 • Povezuje sa svim glavnim destinacijama.
 • Opcije kupnje karata na licu mjesta i online.
 • Dobrodošlica lokalnim stanovnicima i turistima.
 • Učinkovita recepcija i rješenja za parkiranje.
 • Solo putnici koji istražuju Pulu.
 • Turisti u potrazi za besprijekornim putovanjem.
 • Lokalni stanovnici koji preferiraju putovanje autobusom.
 • Putni blogeri i influenceri.
 • Svi koji žele jednostavno, dobro povezano putno rješenje.

O Pulskom Autobusnom Kolodvoru

Smješten u srcu Pule, Pula Autobusni Kolodvor služi kao više od samo prometnog čvorišta; to je kucavica mobilnosti grada. Tijekom mojih brojnih putovanja, posjetio sam mnoge autobusne stanice, ali ova ima nešto posebno toplo i privlačno.

Svaki kutak kao da priča priču – o entuzijastičnim turistima koji kreću u nove avanture, lokalnim stanovnicima koji se nadoknađuju uz kavu, ili solo putnicima izgubljenima u mislima, zapisujući u svoje dnevnike. Nije samo o autobusima; radi se o vezama, iskustvima i pričama koje čekaju da budu ispričane.

Pogodnosti na Pulskom Autobusnom Kolodvoru:

 • Dobro informirana recepcija za vodič i pomoć.
 • Područja za osvježenje i zone za odmor.
 • Jasni znakovi i informativne ploče.
 • Osigurani parkirni prostori.
 • Lagan pristup drugim oblicima prijevoza.

Kupnja Karata

Da, svoje karte možete kupiti izravno na Pulskom Autobusnom Kolodvoru. Alternativno, za one koji planiraju unaprijed, dostupne su opcije online kupnje karata, osiguravajući vam mjesto na željenom autobusnom rasporedu.

Povezanost s Destinacijama

Ljepota Pulskog Autobusnog Kolodvora? Povezan je sa gotovo svim destinacijama. Bilo da idete u obližnji grad, udaljeni grad ili čak u slikovito malo selo, vjerojatno postoji pulski autobus koji vas tamo vodi.

Recepcija i Informacije

Imate pitanja? Posjetite dobro osobljenu recepcijsku zonu. Tim je prijateljski, govori više jezika i uvijek je spreman pomoći. Od autobusnih rasporeda do lokalnih savjeta, oni su tu da vam pomognu.

Pristup Turistima Autobusnom Kolodvoru

Apsolutno! Pulski Autobusni Kolodvor dočekuje sve, lokalno stanovništvo i turiste. Njegova središnja lokacija i sveobuhvatne pogodnosti čine ga preferiranim izborom za putnike koji traže putovanje bez problema.

Lokacija i Upute

Pulski Autobusni Kolodvor strateški je smješten u centru grada, čineći ga lako dostupnim. Bilo da idete pješice, autom ili biciklom, jasni znakovi će vas uputiti do stanice.

Informacije o Parkiranju

Brinete se oko parkiranja? Ne brinite! Pulski Autobusni Kolodvor nudi dovoljno parkirnih mjesta. Iako se mjesta popune tijekom vršnih sati, učinkovit dizajn osigurava relativno brz promet.

Kontakt Informacije

 • Adresa: Trg Istarske brigade 1, 52100, Pula
 • Telefon: +385 52 356 532

Radno vrijeme

Otvoreno 24 sata

Kako doći do nas

Da biste stigli do pulskog autobusnog kolodvora, koji se nalazi u području Šijane na ulici 43. Istarske Divizije, uputite se prema centru grada. Zgodno je smješten na glavnoj cesti, što ga čini lako dostupnim.

Ako dolazite autom iz drugog dijela Pule ili drugog grada, možete koristiti GPS navigacijski sustav unoseći adresu: 43. Istarske Divizije, Pula. Glavna cesta prema centru grada je dobro označena, i bez problema biste trebali pronaći autobusni kolodvor.

Za one koji koriste javni prijevoz, lokalni autobusi često staju na autobusnom kolodvoru, i možete provjeriti raspored lokalne autobusne usluge za rutu koja najbolje odgovara vašem početnom mjestu.

Ako ste u centru grada Pule, možete se odlučiti za kratku vožnju autobusom ili taksijem. Hodanje može biti opcija ako ste raspoloženi za malo šetnje, ovisno o tome koliko ste daleko.

Gdje parkirati

Parkiranje u užurbanom gradu kao što je Pula, posebno blizu središnjeg prometnog čvorišta poput Pulskog Autobusnog Kolodvora, može biti malo zastrašujuće. Ali, ne brinite! Uz nekoliko insajderskih savjeta i jasnih uputa, brzo ćete pronaći mjesto i započeti svoju avanturu. Evo nekoliko informacija o parkiranju:

Parkiranje na licu mjesta na Pulskom Autobusnom Kolodvoru

Za udobnost putnika, Pulski Autobusni Kolodvor nudi parkiralište na licu mjesta. To je posebno praktično ako ste u žurbi:

 • Mjesta su dostupna po principu ‘tko prvi dođe, prvi poslužen’.
 • Parkiralište je dobro osvijetljeno i nadzirano za dodatnu sigurnost.
 • Moguće su satne tarife, stoga je pametno provjeriti strukturu naknada pri ulasku.
 • Dostupna su parkirna mjesta prilagođena osobama s posebnim potrebama.

Javna parkirališta u blizini

Ako je parkiralište na licu mjesta puno, ne brinite! S obzirom na središnju lokaciju autobusnog kolodvora, u blizini se nalazi nekoliko javnih parkirališta:

 • Potražite znakove za parkiranje koje upravlja grad. Obično su kodirani bojama i označavaju maksimalno trajanje i primjenjive tarife.
 • Neke parkirne zone nude parkiranje s kartom, i možda ćete trebati platiti na obližnjem aparatu prije izlaska.
 • Uvijek se pobrinite parkirati na označenim mjestima kako biste izbjegli kazne.

Lokacija

GALERIJA

FAQ

Gdje se nalazi Pulski Autobusni Kolodvor?
Pulski Autobusni Kolodvor je smješten u centru Pule, čineći ga lako dostupnim. Njegova adresa je Šijanska cesta 1, na kratkoj udaljenosti od glavnih atrakcija grada.
Kako kupiti karte za autobuse na Pulskom Autobusnom Kolodvoru?
Karte se mogu kupiti na šalterima unutar autobusnog kolodvora. Osim toga, mnoge autobusne tvrtke nude online rezervacije, omogućujući vam da unaprijed osigurate svoje mjesto. Preporučljivo je kupiti karte malo ranije tijekom turističke sezone kako biste osigurali dostupnost.
Postoje li sadržaji poput WC-a, kafića ili skladišta prtljage na autobusnom kolodvoru?
Da, Pulski Autobusni Kolodvor opremljen je WC-ima i prostorom za čekanje. U blizini su kafići za osvježenje. Stanica također pruža mogućnost skladištenja prtljage, iako je uvijek dobro provjeriti trenutne cijene i radno vrijeme.
Koliko ranije trebam doći na autobusni kolodvor prije polaska?
Preporučuje se da stignete najmanje 30 minuta prije vremena polaska vašeg autobusa. Tijekom vršnih sezona ili za međunarodne rute, sigurnije je dati sebi 45 minuta do sat vremena kako biste osigurali dovoljno vremena za bilo kakve nepredviđene kašnjenja ili probleme s kartama.
Postoje li izravne autobusne rute s Pulskog Autobusnog Kolodvora do drugih većih hrvatskih gradova ili susjednih zemalja?
Da, Pulski Autobusni Kolodvor služi kao čvorište koje povezuje Pulu s većim hrvatskim gradovima poput Rijeke, Zagreba i Splita. Osim toga, postoje međunarodne rute koje vas mogu odvesti do gradova u susjednim zemljama poput Italije, Slovenije i dalje.