Teniski tereni Valkane Pula

Otkrijte Teniske Terene Valkane u Puli: Nezaobilazno iskustvo

Istaknuto

 • Pogodno smješteni na Lungomareu u Valkanama.
 • Moderno opremljeni teniski tereni primjereni za sve razine vještina.
 • Na licu mjesta caffe bar savršen za osvježenje nakon meča.
 • Atmosfera prikladna za obitelji s pogodnostima za djecu.
 • Nezaobilazna postaja za sportske entuzijaste koji posjećuju Pulu.
 • Besplatno parkiranje
 • Ljubiteljima tenisa koji žele igrati na slikovitoj obalnoj lokaciji.
 • Obiteljima u potrazi za sportskim područjima prikladnim za djecu.
 • Putnicima koji žele kombinirati sport s opuštanjem u obližnjem kafiću.
 • Onima koji žele doživjeti sportsku kulturu Pule.

O Teniskim Terenima Valkane u Puli

Jeste li ikada sanjali o igranju tenisa uz osvježavajući morski povjetarac i ritmički zvuk valova u pozadini? Točno to možete doživjeti na Teniskim Terenima Valkane u Puli. Smješteni na ikoničnoj lokaciji Valkana na Lungomareu, ovaj teniski raj nije samo mjesto za igru; to je iskustvo!

Samim terenima, koji su besprijekorno održavani. Bili vi iskusni profesionalac ili povremeni entuzijast, kvaliteta terena će vas sigurno impresionirati. Oni su prilagođeni različitim razinama igrača, osiguravajući da svatko ima dobru igru.

I nakon intenzivnog meča, što je bolje od utaživanja žeđi i obnove energije? Caffe bar na licu mjesta nudi niz osvježavajućih pića i grickalica, čineći ga izvrsnim mjestom za opuštanje i druženje. S pogledom na terene, to je također idealno mjesto za gledatelje koji radije promatraju i uživaju u igri sa strane.

Ali ono što zaista ističe Teniske Terene Valkane u Puli je njihova lokacija. Pozicionirani duž Lungomarea, igrači dobivaju jedinstvenu mješavinu sporta i slikovitih pogleda. Nježan zvuk mora, kombiniran s uzbuđenjem igre, je neusporediv.

Za obitelji, posebno one s djecom, ovo mjesto je dragulj. Tereni su prikladni za djecu, osiguravajući da najmlađi mogu imati sigurno i ugodno vrijeme, bilo da igraju ili gledaju. Štoviše, blizina drugih rekreacijskih mjesta u Valkanama znači da postoji nešto za svakoga.

U suštini, Teniski Tereni Valkane u Puli nisu samo o tenisu. Radi se o spoju sporta, prirode, opuštanja i, najvažnije, nezaboravnih iskustava.

Kontakt

Kako doći

Lokacija: Smješten na poznatom Lungomareu, uz plažu Valkane.

 • Iz glavnog dijela grada, pratite znakove koji vas usmjeravaju prema Verudi. Jednom u Verudi, nastavite pratiti znakove za Lungomare i pronaći ćete teniske terene pored plaže Valkane.

Gdje parkirati

 • Parkiranje je dostupno i besplatno duž cijelog Lungomarea.

Lokacija

Dođite igrati, ostanite i uživajte u teniskom iskustvu u Puli!

Mogu li početnici igrati na Teniskim terenima Valkane u Puli?
Apsolutno! Tereni su prilagođeni svim razinama vještina, od početnika do profesionalaca. Također postoje mogućnosti treninga za one koji žele učiti.

Postoji li naknada za korištenje terena?
Da, obično postoji naknada za rezervaciju i korištenje terena. Preporučuje se da izravno s njima provjerite najnovije cijene i dostupnost.

Mogu li unajmiti tenisku opremu tamo?
Mnogi teniski centri nude najam opreme, ali najbolje je unaprijed se raspitati ako trebate unajmiti rekete ili kupiti loptice u Teniskim terenima Valkane u Puli.

Koliko su tereni zauzeti? Trebam li rezervirati unaprijed?
S obzirom na njihovu popularnost, posebno tijekom turističke sezone, preporučljivo je unaprijed rezervirati termin kako biste osigurali dostupnost.

Je li caffe bar otvoren tijekom cijele godine?
Caffe bar obično radi tijekom teniske sezone i u vrhuncu turističkih mjeseci. Za specifična radna vremena trebali biste izravno kontaktirati mjesto.

Postoje li druge rekreacijske aktivnosti u blizini za one koji ne igraju?
Da, Valkane kao popularno mjesto u Puli ima razne rekreacijske opcije uključujući plaže, staze za šetnju i druge sportske sadržaje.

Postoje li ormarići ili prostori za pohranu za igrače?
Iako mnogi teniski centri imaju opcije za pohranu, dobra ideja je izravno se raspitati u Teniskim terenima Valkane u Puli o mogućnostima ormarića.

Postoji li parkiralište?
Da, u blizini je dostupno parkiralište. Međutim, tijekom vršnih razdoblja, može biti prometno, stoga se preporučuje da dođete malo ranije kako biste osigurali mjesto.