Restoran Stari Grad 02 u Puli

Restoran Stari Grad 02 u Puli

Pula, grad bogate povijesti i zapanjujuće arhitekture, nudi više od starorimskog amfiteatra i kristalno čiste jadranske obale. U srcu ovog primorskog kraja, točnije na Verudi nalazi se restoran Stari Grad 02, kulinarsko utočište koje obećava autentično istarsko gastronomsko iskustvo. Kao putopisac koji duboko poznaje najbolja pulska mjesta, moj posjet Starom Gradu 02 bio je divno putovanje u srce lokalne kuhinje, obilježeno ambijentalnom atmosferom, izdašnim porcijama i cijenama koje neće probiti banku.

Istaknuto

 • U restoranu Stari Grad 02 toplina kamina spaja se sa šarmom staromodne kuhinje, stvarajući primamljivu atmosferu za sve koji zakorače kroz njegova vrata.
 • Uz potrošnju od 65 eura za četiri osobe, uključujući piće, vrijednost je nenadmašna.
 • Spoj restorana i konobe, uz unutarnju i vanjsku garnituru, pruža svestrano okruženje za sunčana poslijepodneva i ugodne večeri.
 • Lignje, tjestenina i bečki odrezak u kojem smo uživali bili su ne samo ukusni, već i servirani u porcijama zbog kojih nitko nije ostao gladan.
 • Restoran Stari Grad 02 otvoren je tijekom cijele godine i dočekuje goste u svako godišnje doba.

O restoranu Stari Grad 02

Smješten u šarmantnom predjelu Veruda, Stari Grad 02 svjedočanstvo je tradicionalnog istarskog gostoprimstva. To je mjesto gdje lokalno stanovništvo dolazi, skriveni dragulj izvan utabanih staza turističkih žarišta. Mješavina sofisticiranosti restorana s opuštenom atmosferom konobe, zajedno s kaminom i malim barom, čini nezaboravno iskustvo objedovanja.

Što vidjeti

Iako je sam restoran prizor za vidjeti, njegova lokacija u Puli omogućuje vam da istražite povijesne znamenitosti, živahne tržnice i prekrasne plaže. Nakon obroka u Starom Gradu 02, lagana šetnja okolicom može dovesti do otkrivanja neobičnih trgovina i zapanjujuće lokalne arhitekture.

Trajanje posjeta

Obrok u restoranu Stari Grad 02 može varirati od brzog, zadovoljavajućeg ručka do ležerne večere u trajanju od nekoliko sati. Opuštena atmosfera potiče goste da uživaju u jelima i društvu s kojim su.

Savjet i preporuka

 • Preporučljivo je rezervirati stol unaprijed kako biste osigurali dostupnost sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru.
 • Restoran Stari Grad 02 nalazi se na samo 3 minute hoda od sportskog centra Mate Parlov, što ga čini lako dostupnim pješice.
 • U naselju Veruda dostupno je besplatno parkiralište, što je pogodno za one koji se voze do restorana.
 • Restoran nudi niz jela, uključujući opcije za veganske i vegetarijanske večere, kako bi zadovoljio sve prehrambene potrebe.
 • Uživanje na vanjskoj djelu restorana tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci ugodno je iskustvo, daleko od ljetne gužve.
 • Ne ustručavajte se pitati osoblje za preporuke za obrok ili lokalno vino kako biste poboljšali svoje iskustvo objedovanja.
 • Ugodnu atmosferu nadopunjuje kamin koji daje šarm i toplinu tijekom hladnijih godišnjih doba.

Najbolje vrijeme za posjet

 • U šarmu restorana Stari Grad 02 možete uživati tijekom cijele godine, iako posjet u proljetnim ili jesenskim mjesecima nudi užitak jela na otvorenom bez ljetne turističke gužve.

Mjesto i pristupačnost

Smješten u četvrti Veruda, restoran je lako dostupan automobilom, a dostupno je i dovoljno parkirališta. Za one koji borave u centru Pule, kratka vožnja taksijem ili lagana šetnja (za one koji uživaju u istraživanju) doći će tamo.

Radno vrijeme

Stari Grad 02 svaki dan dočekuje goste, neprimjetno se uklapajući u tkivo lokalnog života. Radno vrijeme je prilagođeno, što osigurava da tamo možete uživati u obroku bez obzira na vaš raspored razgledavanja.

Kontakt

 • Adresa: Sisplac ul. 3, 52100, Pula
 • Kontakt: +385 52 386 808

Kako doći do tamo

Smješten u naselju Veruda, restoran Stari Grad 02 nalazi se na povoljnoj lokaciji u blizini sportskog centra Mate Parlov. Udaljen je samo 3 minute hoda od centra, što ga čini lako dostupnim za one koji posjećuju to područje. Bilo da dolazite automobilom ili radije istražujete pješice, pronaći Stari Grad 02 jednostavno je zahvaljujući njegovoj odličnoj lokaciji.

Gdje parkirati

S obzirom da se restoran Stari Grad 02 nalazi u naselju Veruda, gostima će na raspolaganju biti više mogućnosti parkiranja. Najbolji dio? Parking je besplatan, što ga čini praktičnim i isplativim za one koji se voze do restorana. Bez obzira dolazite li u posjet radi brzog obroka ili opuštene večere, nećete morati brinuti o tome da će vam naknade za parkiranje povećati troškove.

Lokacija

Je li restoran Stari Grad 02 otvoren tijekom cijele godine?
Da, Restoran Stari Grad 02 otvoren je tijekom cijele godine i ugošćuje goste u svako godišnje doba.
Trebam li rezervirati stol unaprijed?
Iako to nije uvijek potrebno, preporučuje se rezerviranje stola unaprijed.
Ima li na jelovniku dostupnih veganskih ili vegetarijanskih opcija?
Da, restoran Stari Grad 02 nudi veliki izbor veganskih i vegetarijanskih jela koja zadovoljavaju različite prehrambene potrebe.
Ima li parking u blizini restorana?
U blizini restorana Stari Grad 02 u naselju Veruda dostupno je više mogućnosti parkiranja, a sve su besplatne.
Kako mogu doći do restorana Stari Grad 02 ako sam odsjeo u centru Pule?
Restoran je lako dostupan kratkom vožnjom taksijem ili laganom šetnjom od centra Pule, koji se nalazi u blizini sportskog centra Mate Parlov.