Ribarska koliba Pula

Istaknuto

 • Doživite savršen spoj povijesti i okusa u mirnoj luci Pule.
 • Jedinstveni prostor na terasi nudi panoramski pogled na slikovitu okolicu Pule.
 • Restoran ponosno preporučen od strane Michelinovog vodiča.
 • Uroneći ambijent obilježen ikoničnim umjetničkim djelima i klasičnim Triumph Spitfireom.
 • Gurmanski jelovnik, koji je kreirao renomirani glavni kuhar Luka Bijelić.

Doživite kulinarski užitak u Ribarskoj Kolibi, Pula: Vodič za ljubitelje hrane

 • Idealno za ljubitelje gastronomije
 • Ljubitelje povijesti
 • Obitelji
 • Romantične izlaske, i svakoga tko želi uživati u vrhuncu pulske hrane u elitnom okruženju.

O Ribarskoj Kolibi

Zaronite u doživljaj neusporedive jedinstvenosti u Ribarskoj Kolibi. Smještena u srcu mirne pulske luke, ovo legendarno mjesto stoji kao simbol bogate istarske prošlosti, nudeći više od obroka, već putovanje koje se proteže kroz stoljeće…

Od dana kada je ikonični Tito ugostio raskošne večere za oficire Arsenala do čarobnih večeri okićenih filmskim i glazbenim elitama, Ribarska Koliba svjedočila je odvijanju povijesti. Danas nastavljamo njegovati njeno naslijeđe otvaranjem naših vrata svima, od iskusnih putnika do lokalnih ljubitelja hrane…

Međutim, nisu samo oči koje uživaju. Vaše nepce čeka izuzetan tretman. Pod stručnim rukama glavnog kuhara Luke Bijelića, jelovnik u Ribarskoj Kolibi simfonija je najboljeg iz regije. Jela pripremljena od najsvježije ribe i morskih plodova, izravno nabavljenih s pristaništa, natječu se za vašu pažnju s premium starim komadima mesa i drugim poljoprivrednim delicijama, sve lokalno nabavljeno. Prirodni kruh i čisto maslinovo ulje, jednostavno rečeno, za umrijeti…

Cilj, kako je to tako elokventno izrazio kuhar Bijelić, je predstaviti gastronomsku bogatstvo i okuse ove regije, spajajući svježinu, kvalitetu i okus u svakom jelu. To je predanost koja je Ribarsku Kolibu držala visoko više od stoljeća…

Dodir Michelinovog vodiča

Biti dio Michelinovog vodiča nije običan pothvat. “Restoran u Preporučenoj selekciji znak je kuhara koji koristi kvalitetne sastojke koji su dobro skuhani; jednostavno dobar obrok,” navodi Michael Ellis, međunarodni direktor MICHELIN vodiča. S takvim visokim standardima, Ribarska Koliba ponosno se ističe kao prepoznata i preporučena za svoju besprijekornu uslugu i kvalitetu.

Pogodnosti u Ribarskoj Kolibi

Smještena u Puli, Verudela, Ribarska Koliba osigurava ugodan doživljaj za svoje goste. Od sjajnih koktela do izbora između unutarnjeg i vanjskog sjedenja. Mjesto je pristupačno osobama u invalidskim kolicima, osiguravajući da svi uživaju u svom vremenu. S područjima dobrih za djecu i obiteljski prihvatljivom atmosferom, Ribarska Koliba čini za ugodan posjet za svakoga.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Zatvoreno
Utorak – 18:00 – 23.00
Srijeda – 18:00 – 23.00
Četvrtak – 18:00 – 23.00
Petak – 13:00 – 23.00
Subota – 13:00 – 23.00
Nedjelja – 13:00 – 23.00

Savjet i preporuka

Najbolje vrijeme za posjet? Definitivno tijekom rane večeri kako biste uhvatili zalazak sunca s krovnog sjedenja. Kada tražite parking, odaberite mjesta koja se nalaze kratkoj šetnji dalje za više dostupnosti.

Kontakt

 • Adresa:Verudela 3, 52100, Pula
 • Telefon: +385 91 600 1269
 • Www: Ribarska koliba

Kako doći

 • Iz centra krenite prema Verudeli. Dok pratite glavnu cestu, pazite na znak koji označava “Ribarska Koliba”. Restoran je lako uočljiv s ove glavne rute.
 

Gdje parkirati

 • Ribarska Koliba nudi besplatno parkiranje za svoje goste. Po dolasku u restoran, potražite označena parkirna mjesta ili znakove koji pokazuju parkirna mjesta rezervirana za goste. Ako niste sigurni gdje parkirati ili ako se parkiralište čini punim, slobodno zatražite pomoć osoblja restorana. Ova dodatna pogodnost osigurava ugodno i bezbrižno iskustvo blagovanja, omogućavajući gostima da uživaju u svom vremenu u restoranu bez brige o troškovima parkiranja ili dostupnosti mjesta.

Lokacija

Je li Ribarska Koliba pogodna za obitelji s djecom?
Apsolutno, prijateljski je usmjerena prema obiteljima i ima pogodnosti prilagođene djeci.
Koliko obično moram čekati svoju narudžbu?
Unatoč vrhunskoj usluzi, čekanje nije dugo. Međutim, potpisna jela mogu trajati malo duže kako bi se osigurala savršenost.
Koje su radno vrijeme Ribarske Kolibe?
Otvoreni su od 12 popodne do 23 sata, ali za točne informacije preporučujemo da pogledate službenu web stranicu.
Gdje se nalazi Ribarska Koliba?
Ribarska Koliba se nalazi u Puli, Verudeli.
Kako doći do tamo?
Lako je dostupna automobilom ili lokalnim prijevozom. Ako ste blizu, ugodna šetnja uz luku dovest će vas ravno do nas!