Meneghetti Wine Hotel & Winery

Meneghetti Wine Hotel & Winery: Očaravajuće utočište

Istaknuto

Meneghetti Wine Hotel & Winery, smješten 20 km od Pule u bujnom istarskom krajoliku, nije samo odredište za objedovanje, već i doživljaj uranjanja u svijet vrhunske kuhinje i izvrsnih vina. Nagrađen Michelinovom zvjezdicom, restoran obećava kulinarske užitke koji su privukli slavne osobe poput Matthewa McConaugheya i Kylie Minogue.

O restoranu

Bit Meneghettija je njegova posvećenost svježim, lokalnim namirnicama, stvarajući jela koja su istovremeno inovativna i duboko ukorijenjena u istarsku tradiciju. Ambijent je neusporediv, nudi mirno i luksuzno blagovaonsko okruženje savršeno za obitelji ili ležerna okupljanja.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Što vidjeti

Osim gastronomskog iskustva, Meneghetti nudi slikovito imanje na kojem posjetitelji mogu istraživati vinograde, maslinike i uživati u netaknutoj prirodi Istre.

Trajanje posjeta

Odvojite barem nekoliko sati za iskustvo objedovanja, uz dodatno vrijeme za istraživanje imanja i eventualno sudjelovanje u kušanju vina ili maslinovog ulja.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Savjet i preporuka

Rezervirajte unaprijed, osobito u vrhuncu sezone, kako biste osigurali mjesto na ovom traženom odredištu. Ne propustite priliku za vođeni obilazak vinarije i maslinika.

Najbolje vrijeme za posjet

Od proljeća do rane jeseni najbolje je vrijeme za uživanje u ljepotama Meneghettija, a restoran dočekuje goste tijekom cijele godine.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Mjesto i pristupačnost

Smješten samo 20 km od Pule, Meneghetti je lako dostupan automobilom, nudeći miran utočište od gradske vreve.

Radno vrijeme

  • Restoran je otvoren svaki dan za doručak od 07:00 do 11:00 i za večeru od 18:30 do 22:30.
  • Imanje je otvoreno za posjete i obilaske tijekom cijelog dana.

Naša recenzija

Naš nedavni posjet Meneghetti Wine Hotel & Winery ostavio nas je očaranima. Smješten samo 20 km od Pule, ovaj restoran s Michelinovom zvjezdicom dragulj je Istre, poslužujući izvrsna jela koja odražavaju bogatstvo regije. Privlačnost Meneghetti je neosporna, jer je privukla slavne osobe poput Matthewa McConaugheyja i Kylie Minogue. To je savršeno mjesto za obitelji ili jednostavno za opuštanje i upijanje atmosfere. Ambijent je ništa manje nego vrhunski, sa svježim lokalnim namirnicama koje govore o kulinarskom srcu Istre. Naše iskustvo je bilo za pamćenje, obilježeno besprijekornom uslugom, toplim i primamljivim okruženjem i, što je najvažnije, obrokom koji je bio inovativan i duboko zadovoljavajući. Meneghetti je više od obične gastronomske destinacije; to je dokaz umjetnosti lijepog življenja.

Kontakt

Kako doći do tamo

Da biste došli do Meneghetti Wine Hotel & Winery iz Pule, najbrža ruta obično uključuje putovanje automobilom kroz istarsku prirodu, koje traje oko 30 minuta. Započnite tako da iz Pule krenete prema sjeverozapadu prema autocesti A9, prateći putokaze za Rovinj ili Bale. Izađite s autoceste slijedeći putokaze za Bale, zatim navigirajte lokalnim cestama slijedeći znakove za Meneghetti. Slikovita vožnja nudi pogled na prekrasan krajolik Istre, čineći putovanje dijelom iskustva. Uvijek koristite GPS ili pouzdanu navigacijsku aplikaciju za najtočnije upute.

Gdje parkirati

  • Parking je besplatan u sklopu objekta.

Lokacija

Je li potrebna rezervacija?
Rezervacije se toplo preporučuju zbog popularnosti restorana.
Mogu li se udovoljiti posebnim prehrambenim zahtjevima?
Da, uz prethodnu najavu, Meneghetti nastoji zadovoljiti razne prehrambene potrebe.
Je li Meneghetti prikladan za djecu?
Apsolutno, Meneghetti je izvrstan za obitelji jer nudi ugodnu atmosferu za sve uzraste.
Koje su druge aktivnosti dostupne u Meneghetti?
Od kušanja vina i maslinovog ulja do istraživanja slikovite prirode, Meneghetti nudi raznolika iskustva.
Ima li parking?
Da, gostima je na raspolaganju parking u sklopu objekta.