Green Garden Go kart i Paintball Pula

Vaš ultimativni vodič za najbolju avanturu u Puli!

 • Pogodno za djecu
 • Pogodno za odrasle
 • Ljubitelje avantura
 • Entuzijaste adrenalina
 • Team building za tvrtke

Pogodnosti

 • Baby Kart
 • 270 ccm – 9 ks
 • 340 ccm – 11 ks
 • 390 ccm – 13 ks
 • Trkaći kart – 28 ks
 • Dvostruki kart (odrasla osoba + dijete)
 • Dvostruki kart za 2 odrasle osobe
 • TEAM BUILDING
 • PAINTBALL
 • Besplatno parkiranje

O Green Garden Karting Centru

Početak Green Garden Kartinga počeo je 1989. kada je osnivač Ivan Bilić primijetio nezasitnu želju svog sina Denija za brzinom. Ono što je počelo kao jednostavno promatranje brzo se pretvorilo u pionirski pothvat, s Ivanom kao prvim u Hrvatskoj koji je iznajmljivao go-karte. Njegova djeca, Deni i Natali, nisu samo uživali u kartama, već su aktivno sudjelovali u natjecanjima postižući izvanredne rezultate. Tijekom godina, neprekidna potraga za izvrsnošću dovela je do osnivanja najvećeg karting centra na Jadranskoj obali 1997. godine, izgrađenog prema CIK/FIA propisima za Europska prvenstva a broji oko 60 visokokvalitetnih TUV-certificiranih Rimo karta, osiguravajući uzbudljivo iskustvo za sve goste.

 • Green-garden Staza

Smješten unutar uzbuđujućih granica Green Gardena, centar nudi pregršt adrenalina tijekom cijele godine. Staza je otvorena 1997. godine, smatra se najboljom u Hrvatskoj, proteže se preko 1002 metra s širinama koje variraju između 7 i 8 metara. Dizajnirana je prema strogim sigurnosnim standardima za karting i jedina je staza na Jadranskoj obali s europskom homologacijom za natjecanja. Za mlade trkače postoji posebna karting traka koja osigurava da djeca starija od 3 godine mogu sigurno i samostalno uživati u uzbuđenju.

 • Dječja Staza

Zabava nije rezervirana samo za iskusne trkače ili odrasle. U Green Gardenu izradili su jedinstvenu stazu isključivo za djecu, pružajući im radost vožnje u sigurnom okruženju prilagođenom njihovim potrebama.

 • Team Building u Green Gardenu

Osim kartinga, Green Garden je oaza za poslovne timove. U današnjem ubrzanom svijetu, aktivnosti team buildinga u prirodi pokazale su se ključnima za bolju komunikaciju, smanjenje stresa i revitalizaciju pojedinaca. Zagrljaj prirode i fizička aktivnost pokreću niz pozitivnih fizioloških odgovora. Ne samo da jača imunitet, već i potiče oslobađanje hormona zadovoljstva. Ovo okruženje djeluje kao talionica, otkrivajući latentne talente i potencijale unutar zaposlenika. Kroz interaktivne sesije i radionice, ciljamo iskoristiti taj potencijal, potičući kreativnost i zajedništvo među članovima tima.

Kada posjetiti

Green Garden Karting Centar je tijekom cijele godine atrakcija u Puli, ali svako godišnje doba nudi svoj jedinstveni šarm i iskustvo.

 • Proljeće i jesen

Ovo su idealna vremena za posjet ako želite izbjeći ljetnu gužvu. Temperature su umjerene, što ga čini udobnim za vožnju kartinga i igranje paintballa. Scenska ljepota Green Gardena tijekom ovih sezona, s cvjetanjem cvijeća u proljeće i zlatnim tonovima u jesen, dodaje ukupnom ambijentu.

 • Ljeto

Kako je to glavna sezona, ljeto u Green Gardenu je prepuno aktivnosti. Iako može biti malo toplo tijekom dana, večeri su savršene za uzbudljivo iskustvo kartinga pod zalazećim suncem. Preporučuje se rezervacija unaprijed tijekom ovih mjeseci kako biste osigurali raspoloživost.

 • Zima

Iako Pula ne doživljava oštre zime, tijekom ovih mjeseci u Green Garden Karting Centru ima manje gužve. To je savršeno vrijeme za one koji traže mirnije okruženje, uz uzbuđenje kartinga i paintballa.

Bez obzira na godišnje doba, centar nudi jedinstvenu kombinaciju avanture i prirodne ljepote, čineći svako vrijeme dobrim za posjet. Međutim, uvijek je dobro provjeriti prognozu vremena i nazvati unaprijed kako biste se uvjerili da su sve aktivnosti dostupne.

Koliko traje posjet

Planirate posjetiti Green Garden Karting Centar? Pitate se koliko vremena treba odvojiti? Evo kako možete planirati:

 • Iskustvo kartinga

Za one koji žele osjetiti adrenalin na stazama, tipična karting sesija može trajati od 10 do 30 minuta, ovisno o odabranom paketu. Ako je to vaš prvi put, možda ćete htjeti dodijeliti neko dodatno vrijeme za kratko upoznavanje ili orijentaciju. Stoga, rezervirajte oko 45 minuta do sat vremena ako želite potpuno iskustvo kartinga, uključujući pauze i eventualno vrijeme čekanja.

 • Paintball avanture

Za ljubitelje paintballa, standardna igra može trajati od 30 do 45 minuta, ovisno o paketu. Međutim, ako ste dio veće grupe ili planirate igrati više rundi, to bi moglo trajati 2 sata ili više.

 • Team Building

Poduzeća ili veće grupe koje se odlučuju za aktivnosti team buildinga trebale bi planirati barem pola dana. Ove su sesije sveobuhvatne i često se prekidaju pauzama, radionicama i drugim interaktivnim vježbama.

 • Istraživanje terena

Ako ste osoba koja voli uzeti stvari polako i želi istražiti cijeli objekt, uživati u prizorima, možda čak i fotografirati ili se jednostavno opuštati u bujnim zelenim prostorima, trebali biste odvojiti 1-2 sata. Ovo je isključivo vrijeme za opuštajuće istraživanje.

Sve u svemu, brz posjet s jednom aktivnošću može trajati samo sat vremena. Međutim, za potpuno iskustvo koje obuhvaća više aktivnosti, istraživanja i možda čak i obrok ili pauzu za grickalice, trebali biste planirati 3-5 sati. Uvijek je najbolje doći rano, posebno tijekom vrhunaca, kako biste maksimalno iskoristili svoj dan u Green Garden Karting Centru.

Savjet i preporuka

Svaka lokacija ima svoje skrivene dragulje i unutarnje informacije. Green Garden Karting Centar nije iznimka. Evo nekoliko insajderskih savjeta kako bi vaše iskustvo bilo još nezaboravnije:

 1. Dolazite Rano: Posebno tijekom glavne sezone ili vikendima, staze mogu biti pretrpane. Da biste uživali u najboljem iskustvu vožnje karta bez puno čekanja, preporučljivo je doći rano.
 2. Nosite Udobnu Odjeću: Bilo da vozite kart ili igrate paintball, udobnost je ključna. Nosite odjeću kojoj neće smetati ako se malo zaprlja, posebno za paintball. Obavezna su obuća s zatvorenim prstima!
 3. Ostanite Hidratizirani: Sav uzbuđenje može biti zamorno, i važno je ostati hidratiziran. Iako su opcije za osvježenje dostupne na licu mjesta, uvijek je dobro ponijeti sa sobom bocu s vodom.
 4. Provjerite Ponude i Popuste: Povremeno centar nudi promotivne ponude ili grupne popuste. Vrijedno je provjeriti njihovu službenu web stranicu ili društvene mreže prije dolaska.
 5. Razmislite o Posjeti Sredinom Tjedna: Ako preferirate mirnije iskustvo, pokušajte posjetiti tijekom radnih dana. Gužve su obično manje, i možda ćete dobiti više vremena na stazi ili za igru.
 6. Sigurnost Djece: Za roditelje koji dovode malu djecu, pobrinite se da razumiju osnovna sigurnosna pravila, posebno na Dječjoj Stazi. Osoblje je uvijek spremno pomoći, pa ne oklijevajte ih pitati za savjet.
 7. Grupne Rezervacije: Ako planirate team-building događaj ili izlet za veću grupu, razmislite o rezervaciji unaprijed. To osigurava da dobijete željene termine i možda čak i neke grupne popuste.
 8. Poštujte Pravila: Sve je zabava i igra dok netko ne nastrada. Uvijek se pridržavajte sigurnosnih smjernica i slušajte osoblje – oni su tu da osiguraju da se odlično zabavite bez ikakvih problema.

Naoružani ovim lokalnim savjetima, spremni ste da maksimalno iskoristite svoje vrijeme u Green Garden Karting Centru. Sjetite se, sve je u zabavi, avanturi i stvaranju nezaboravnih uspomena!

Radno Vrijeme

Svaki dan od 10:00 – 18:00.

Cijena

GO KART

Vrsta KartaTrajanjeCijena (EUR)Cijena (KN)
Baby Kart10 minuta8 eur60,28 kn
270 ccm – 9 ks10 minuta11 eur82,88 kn
340 ccm – 11 ks10 minuta15 eur113,02 kn
390 ccm – 13 ks10 minuta20 eur150,69 kn
Race kart – 28 ks10 minuta70 eur527,42 kn
Dvostruki kart (odrasla osoba + dijete)10 minuta20 eur150,69 kn
Dvostruki kart 2 odrasle osobe10 minuta27 eur203,43 kn

U srcu živahnog Green Garden Centra, entuzijasti imaju priliku iznajmiti go-kart vozilo i doživjeti uzbuđenje na jednoj od vodećih karting staza u Hrvatskoj. Otvorena tijekom cijele godine, ova jedinstvena staza na Jadranu proteže se na 1002m dužine i 7-8m širine. Ponosi se homologacijom za europska prvenstva uz poštivanje najstrožih sigurnosnih propisa u karting sportu, osiguravajući da je svaka utrka sigurna koliko je i uzbudljiva.

PAINTBALL

Naziv PaketaOpisCijena (EUR)Cijena (KN)
Osnovni PaketKompletna oprema, streljana s maksimalno 100 metaka za do 30 minuta.20 eur150.69 kn
Standardni PaketKompletna oprema, streljana s maksimalno 200 metaka za do 45 minuta.30 eur226.04 kn
Dodatni MetciNaknada za dodatnih 100 metaka10 eur75.35 kn

Paintball entuzijasti mogu uživati na atraktivnom poligonu smještenom u šumovitom području, obogaćenim raznim barikadama koje pojačavaju privlačnost igre. Najam opreme također je dostupan onima kojima je potreban, osiguravajući nezaboravno iskustvo usred prirode.

TEAM BUILDING

Naziv PaketaOpisCijena (EUR)Cijena (KN)
OSNOVNI PAKET
 • 10 osoba
 • 10 minuta kartinga
N/AN/A
EKONOMSKI PAKET
 • 10 osoba
 • 10 minuta kartinga
 • Paintball sesija s 100 metaka i opremom uključena
N/AN/A
STANDARDNI PAKET
 • 10 osoba
 • 20 minuta kartinga (10 minuta treninga slijedi 10-minutna utrka)
 • Paintball sesija s 200 metaka i opremom uključena
N/AN/A
VIP PAKET
 • 10 osoba
 • 30 minuta kartinga (10 minuta treninga, 10 minuta za preliminarnu utrku i 10-minutno finale)
 • Paintball sesija s 200 metaka i opremom
 • Pehari za prva tri mjesta
 • Pjenusavo vino za proslavu
N/AN/A

Osim uzbuđenja utrke, Team Building paketi Green Gardena nude kombinaciju adrenalinskog kartinga i paintball sesija. Ovi paketi osmišljeni su kako bi potaknuli timski duh, zajedništvo i zabavnu konkurenciju. Bilo da želite zbližavanje kroz utrke ili strateško planiranje u paintballu, Green Garden osigurava nezaboravno iskustvo izgradnje tima.

Kontakt

Kako doći

 • Nalazi se s desne strane na izlazu iz Pule, uz Šijansku šumu. Kada prolazite pored Super Konzuma, ulaz je desno na tom raskrižju.

Gdje parkirati

 • Parkiralište Green Garden ima svoje vlastito parkiralište za posjetitelje.

Lokacija

Završite dan uzbuđujućim karting utrkama ili se duboko uronite u strateške paintball bitke u Green Gardenu. Bilo da ste s obitelji, prijateljima ili ste sami, nema boljeg mjesta u Puli za neograničenu zabavu!

Koliko je Green Garden u Puli prilagođen djeci?
S aktivnostima osmišljenim za sve uzraste i posvećenim mjerama sigurnosti, idealno je mjesto za obiteljske izlete.
Postoje li paketi ako želim iskusiti i karting i Paintball?
Iako se nude pojedinačni paketi za obje aktivnosti, preporučuje se da se direktno obratite objektu radi kombiniranih ponuda.
Postoji li mjesto za opuštanje i konzumaciju hrane ili pića nakon aktivnosti?
Apsolutno! U blizini se nalazi bar gdje se možete opustiti, naručiti piće i prisjećati se avantura dana.
Koliko traje Paintball?
Osnovni paket traje 30 minuta, dok standardni paket nudi 45 minuta igre. Međutim, moguće je kupiti dodatne metke ako želite produžiti svoju igru.
Da li su potrebne rezervacije za karting ili Paintball sesije?
Iako su dobrodošli svi koji dođu bez najave, rezervacije se preporučuju, posebno tijekom špice, kako bi se osigurala dostupnost.
Koliko iznosi dodatna naplata za dodatne paintball metke?
Dodatna naplata za 100 metaka iznosi 10 EUR.
Da li mi je potrebno prethodno iskustvo za sudjelovanje u kartingu ili Paintballu?
Nimalo! Obje aktivnosti su namijenjene početnicima i iskusnim entuzijastima. Samo dođite s duhom avanture!