CineStar Kino Pula

CineStar Kino Pula: Filmsko iskustvo u Kamenolomu koje ne smijete propustiti!

Istaknuto

 • Izgrađeno u povijesnom ambijentu kamenoloma.
 • Jedinstvena filmska atmosfera bez premca.
 • Povoljna lokacija u srcu Pule.
 • Najmodernija tehnologija i udobnost.
 • Izbor domaćih i međunarodnih filmova.

O CineStar Kinu

Smješten u srcu Istre, u trgovačkom centru Max City na adresi Ulica Stoja 14A, 52100 Pula, Hrvatska,
CineStar Pula predstavlja najveći kino u regiji. Svoja vrata otvorio je u studenom 2018. godine,
ponosno predstavljajući tri prostrane dvorane s ukupnim kapacitetom od 459 sjedala.

Kino se može pohvaliti najmodernijim Barco laserskim projektorima, podižući filmsko iskustvo na višu razinu.
Otvorenje CineStar Pula predstavljalo je značajan korak, budući da je to prvi multipleks kino u Puli.
Pula, poznata po svojoj kulturnoj bogatosti, ne samo da je značajan grad u Istri, već je i osmi najveći grad u Hrvatskoj.

Kada Posjetiti

Posjet CineStar Puli može biti izvanredno iskustvo u bilo koje doba godine, ali vrijeme vašeg posjeta ovisi o vašim osobnim preferencijama i vrsti iskustva koje tražite. Ljetni mjeseci, zbog vrhunca turističke sezone u Puli, nude živahnu atmosferu i često su idealni za večernje izlaske i uživanje u filmovima nakon dana provedenog u istraživanju grada. Za one koji preferiraju mirnije okruženje, izvansezonski mjeseci mogu biti bolji izbor, s manje gužve i možda čak i pristupačnijim cijenama ulaznica. Bez obzira na to kada odlučite posjetiti, CineStar Pula nudi raznolik repertoar koji zadovoljava različite ukuse, od najnovijih blockbuster filmova do nezavisnih i lokalnih produkcija.

Što možemo vidjeti

U CineStar Puli ima mnogo toga za vidjeti osim najnovijih filmova. Ovaj moderan kinokompleks, smješten u povijesnom okruženju Pule, nudi jedinstven spoj suvremene zabave i kulturne baštine. Posjetitelji mogu uživati u raznim filmskim iskustvima, od blockbuster filmova visoke rezolucijeu kinodvoranama s najmodernijom tehnologijom do posebnih prikazivanja art-house i nezavisnih filmova.

Arhitektura i dizajn samog kina također su vrijedni divljenja, kombinirajući moderne pogodnosti s ukusnim dekorom koji odražava bogatu kinematografsku povijest. Osim toga, CineStar Pula često organizira razne događaje i festivale, pružajući prilike za gledanje ekskluzivnih projekcija i sudjelovanje u filmskim okupljanjima.

Izvan samih ekrana, lokacija kina u trgovačkom centru Max City dodaje još jedan sloj atrakcije. Gosti mogu istražiti razne trgovine, mogućnosti za objedovanje i aktivnosti za slobodno vrijeme u blizini, čineći posjet CineStar Puli sveobuhvatnim zabavnim iskustvom.

Trajanje Posjeta

Trajanje posjeta CineStar Puli može varirati ovisno o vašem planu i interesima. Ako dolazite samo kako biste gledali film, trajanje vašeg posjeta ovisit će o duljini samog filma, uz dodatno vrijeme za dolazak i odlazak iz kina, kupnju grickalica ili pića, i slično. Tipično, možete očekivati da će ukupno trajanje posjeta biti oko 2 do 3 sata, uključujući film i vrijeme provedeno u kinu prije i poslije projekcije.

Ako planirate provesti više vremena istražujući dodatne sadržaje koje nudi CineStar Pula i trgovački centar Max City, vaš posjet bi mogao trajati znatno duže. Uključivanjem vremena za shopping, obrok u jednom od restorana ili kafića u centru, vaš posjet može lako trajati cijeli dan.

Savjet i preporuka

 • Najbolje vrijeme za posjet: Da biste izbjegli gužve, razmislite o posjetu tijekom poslijepodneva radnim danom ili kasno navečer. Vikendi i večeri obično su gužvoviti, posebno prilikom izlaska novih filmova.

 • Kupovina ulaznica: Kupujte ulaznice online unaprijed kako biste osigurali željena mjesta i izbjegli duge redove na blagajni.

 • Pametan izbor grickalica: Pogledajte što nudi štand s grickalicama. Ponekad kina nude lokalne specijalitete uz klasične kokice i sokove.

 • Savjeti za parkiranje: Iskoristite besplatno parkiranje u podzemnoj garaži Max Cityja. To je praktično i štedi vrijeme, posebno u dane kada je gužva.

 • Kombinirajte posjet: Budući da se kino nalazi u trgovačkom centru Max City, možete kombinirati izlazak u kino s kupovinom ili večerom u istom kompleksu.

 • Rani dolazak: Dođite 20-30 minuta ranije kako biste pronašli dobra mjesta, posebno ako niste unaprijed rezervirali karte. Također, to vam daje dovoljno vremena za kupovinu grickalica i smještanje.

 • Budite u toku: Pratite web stranicu kina ili stranice na društvenim mrežama za posebne događaje, popuste i filmske festivale koji se mogu dogoditi tijekom vašeg posjeta.

 • Obucite se udobno: Kina ponekad mogu biti hladna, pa je dobro ponijeti lagani džemper ili jaknu, čak i ljeti.

Radno Vrijeme

Ponedjeljak do nedjelje: 10:00 – 24:00

Cijena

Cijene ulaznica variraju ovisno o vrsti filma i vremenu…

 

Kontakt informacije

Kako doći

 • Dolazak u CineStar Pula je vrlo jednostavan! Smješten u srcu trgovačkog centra Max City, ovaj kultni kino odredište ističe se kao značajna točka.
 • Upravite prema istaknutom području Stoja u Puli. Jednom kada se nađete u blizini, pratite znakove za Max City. Parkiralište je prostrano, tako da nećete imati problema s pronalaskom mjesta za vaše vozilo.

Gdje parkirati

 • Parkiranje je dostupno u “podzemnoj garaži” trgovačkog centra Max City, a parkiranje je besplatno. Obavezno pratite sve postavljene znakove i upute prilikom ulaska i parkiranja kako biste osigurali da ste na pravom mjestu i da se pridržavate svih pravila.

Lokacija

Mogu li unaprijed rezervirati ulaznice?
Naravno! Unaprijedno rezerviranje je dostupno putem interneta…
Ima li kina dostupno parkiralište?
Da, dostupno je prostrano parkiralište, uključujući besplatnu podzemnu garažu u Max Cityju.
Prikazuju li međunarodne filmove?
Svakako! Kino prikazuje i domaće i međunarodne filmove.
Mogu li organizirati privatne događaje u kinu?
Da, kino ima mogućnosti za privatne projekcije i događaje.
Postoje li posebni popusti za studente ili starije osobe?
Zaista! CineStar Pula nudi snižene cijene za studente i starije osobe.

Doživite očaravajuće spajanje povijesti i zabave u CineStar Pula.