ACI marina Pula

ACI Marina Pula: Nautički raj u Puli

Važne informacije

 • Telefonski broj: + 385 98 398 837
 • Komunikacija ACI Marine Pula: UHF/VHF kanal 17
 • Kapetanija Pula: VHF kanali 10 i 16
 • Načini plaćanja: Gotovina i kreditne kartice
 • Stanica za gorivo: Dizel i benzin dostupni
 • Maksimalna dužina plovila: Dnevna vez – 55 m, Godišnja vez – 28 m
 • Broj vezova: 192
 • Dubina Marine: KARTA

Karta ACI Marine Pula

O ACI Marini Pula

Smještena na neokrnjenoj obali Jadrana, ACI Marina Pula predstavlja jednu od vodećih morskih ulaza u Hrvatsku. Harmonična kombinacija modernih sadržaja i bogate povijesti Pule čini ovu marinu više od običnog pristaništa – to je destinacija sama po sebi.

Lokacija i povezanost: Smještena na poznatoj Rivi, ACI Marina Pula zauzima stratešku poziciju lako dostupnu s mora i kopna. Za one koji dolaze autom, njezina prisutnost na glavnoj šetnici čini je praktički nezaobilaznom.

Pogodnosti: Razumijevajući različite potrebe svojih posjetitelja, ACI Marina Pula opremljena je nizom vrhunskih pogodnosti. Od dobro posadađenog prijemnog pulta s mjenjačnicom za nesmetane transakcije, do raznolikog kulinarskog iskustva koje čeka u restoranu unutar marine, svaka potreba je zadovoljena.

Za strastvene nautičare, marina se ponosi s 192 vezova s mogućnostima za dnevno i godišnje vezanje. Nadalje, prisutnost struje, vode i brodskih rampi osigurava da je svako plovilo, bez obzira na veličinu, dobro smješteno.

Moderna udobnost nije zanemarena. Gosti mogu biti povezani s besplatnim Wi-Fi-jem i kupovati osnovne stvari u ACI trgovini. Marina također ima WC-e prilagođene osobama s posebnim potrebama, što pokazuje njezinu posvećenost uključivosti.

Parking i sigurnost: Gosti koji dolaze kopnom mogu koristiti privatni parking marine, osiguravajući da su njihova vozila sigurna dok započinju svoje morske avanture. Marina se ponosi svojim najsuvremenijim sigurnosnim mjerama, osiguravajući mir svakom posjetitelju.

Tragovi Pulske bogate baštine: Iako ACI Marina Pula predstavlja svjedočanstvo modernoj pomorskoj infrastrukturi, ne skriva se od bogate povijesti grada. Njezina blizina znamenitostima poput Pulskog Forta i Pulskog Forta Ovine znači da se gosti lako mogu uroniti u povijest regije.

Zaključak: ACI Marina Pula nije samo marina; to je cjelovito iskustvo. Bilo da ste nautičar koji traži siguran vez, putnik koji želi istražiti povijest Pule ili jednostavno netko tko traži mirno obalno sklonište, ACI Marina Pula vas čeka raširenih ruku.

Pogledajmo što ovaj nautički raj nudi:

 • Prijemni pult s mjenjačnicom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.
 • Besplatan Wi-Fi kako biste uvijek bili povezani.
 • Gurmanski restoran koji donosi najbolje od hrvatske kuhinje.
 • Parking za one koji dolaze na četiri kotača.
 • Bezgrešni WC-i i tuševi za osobe s invaliditetom.
 • ACI trgovina za sve vaše osnovne potrebe.

ACI Marina Pula nalazi se na geografskim koordinatama 44°52.6’ N i 13°50.5’ E, smještena u sjeverozapadnom dijelu Pulske luke. Prilaz marini je jednostavan i slobodan od opasnosti.

Kako pristupiti marini:

Udaljenost od zračne luke Pula je oko 10 km, što omogućuje brz pristup onima koji dolaze avionom. Ako dolazite kopnom, slijedite glavnu prometnicu koja vodi prema centru Pule, a zatim skrenite prema Rivi i pratite znakove za ACI Marinu Pula.

Ako dolazite morem, budite svjesni da postoje brojne oznake koje označavaju siguran pristup. Preporučuje se koristiti službeni VHF kanal marine za komunikaciju pri prilasku.

Radno vrijeme

 • Ljetno radno vrijeme: 07:00 – 22:00
 • Zimsko radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Cijena

Za informacije o cijenama, preporučujemo da kontaktirate ACI Marinu Pula izravno na gore navedeni telefonski broj ili posjetite njihovu službenu web stranicu.

Savjet i preporuka

 1. Kada dolazite u ACI Marinu Pula, preporučujemo da unaprijed rezervirate svoje mjesto, posebno tijekom ljetnih mjeseci kada je gužva.
 2. Marina je u blizini brojnih lokalnih atrakcija. Ako ostajete nekoliko dana, iskoristite priliku da posjetite povijesne znamenitosti Pule.
 3. Ne zaboravite ponijeti dokumente potrebne za pristup marini, kao što su potvrda o rezervaciji i osobna iskaznica ili putovnica.
 4. Ako planirate duže boraviti, provjerite je li marina dostupna za godišnji najam. Ovo može biti ekonomičnija opcija za one koji planiraju česte posjete.

Kontakt informacije

Kako doći

Automobilom: Pronalaženje ACI Marine Pula autom je vrlo jednostavno! Marina je smještena na Rivi, što je orijentir koji jednostavno ne možete propustiti.

Gdje parkirati

Nema potrebe za brigom o tome gdje ostaviti vaše vozilo. ACI Marina nudi privatno parkirno mjesto isključivo za svoje goste, osiguravajući sigurnost i praktičnost za vaš posjet.

Location

Koji je najbolji način za kontaktiranje ACI Marine Pula?
Pozovite ih na + 385 98 398 837 ili se javite putem VHF kanala.
Postoje li mogućnosti točenja goriva u marini?
Da, dostupne su opcije dizela i benzina.
Postoje li parkirališne površine?
Da, marina nudi dovoljno parkirnih mjesta za posjetitelje.
Nude li internet mogućnosti?
Da, besplatni Wi-Fi je dostupan svim posjetiteljima.
Koja je maksimalna dužina plovila za vez?
Za dnevni vez, to je 55 m. Za godišnje vezove, maksimalna dužina je 28 m.