Loading Događaji

« Svi Događaji

Festival Vinski Grad Pula

11 srpnja @ 7:00 pm - 4 kolovoza @ 11:30 pm

Otkrijte šarm Vinskog Grada Pule

Vinski Grad Pula je očaravajuća manifestacija u Puli koja slavi bogatu vinsku kulturu Istre. Ovaj festival koji se održava svake godine pretvara gradske trgove i ulice u živahno središte degustacije vina, kulinarskih užitaka i kulturnih aktivnosti. Za vinske entuzijaste i obične posjetitelje, Vinski Grad nudi ugodan doživljaj renomiranih istarskih vina i lokalne gastronomije.

Jedinstveno iskustvo

Vinski grad Pula nudi jedinstvenu priliku za istraživanje svijeta istarskih vina u šarmantnom okruženju. Festival omogućuje posjetiteljima da komuniciraju s vinarima, steknu uvid u proizvodnju vina i cijene umijeće koje stoji iza svake boce.

Slikovita lokacija

Pula, sa svojom povijesnom arhitekturom i slikovitim obalnim pogledom, pruža zapanjujuću pozadinu za Vinski grad Pula. Festival pojačava šarm grada, čineći ga idealnim odredištem za nezaboravno iskustvo kušanja vina.

Zajednica

Festival potiče osjećaj zajedništva i slavlja. Bilo da ste domaći stanovnik ili turist, Vinski Grad Pula poziva sve da se okupite i uživate u najboljem od istarske vinske kulture.

Detalji

Početak:
11 srpnja @ 7:00 pm
Kraj:
4 kolovoza @ 11:30 pm
Događaj Category:

Organizator

Vinart
Phone
+385 (0)99 219 7950
E-mail
info@vinart.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Titov Park
Carrarina ul. 9, 52100, Pula
Pula, 52100 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Phone
+385 99 219 7950
Pogledajte web stranicu Lokacija